Ο Μέσι διέλυσε τη Μπάγερν κι εξευτέλισε τον Ζερόμ Μπόατενγκ (vid)

Ο Μέσι διέλυσε τη Μπάγερν κι εξευτέλισε τον Ζερόμ Μπόατενγκ (vid)

bet365

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Ζερόμ Μπόατενγκ έγινε... ανέκδοτο και υπέστη την ύψιστη ποδοσφαιρική ντροπή από τον Λιονέλ Μέσι, στην επίσκεψη της Μπάγερν Μονάχου στο «Καμπ Νόου».

Πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιστρέφει στο «Καμπ Νόου» και προσπαθεί να βάλει δύσκολα στο δικό του δημιούργημα, αφού έπρεπε να σταματήσει τη Μπαρτσελόνα, στον πάγκο της οποίας πλέον βρισκόταν ο Λουίς Ενρίκε.

Οι Βαυαροί παρουσιάζονται σοβαροί τακτικά, ο Μανουέλ Νόιερ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του ή τουλάχιστον να διαμορφωθεί μια κατάσταση που δεν θα ήταν ακατόρθωτο για τους Γερμανούς να την ανατρέψουν στον επαναληπτικό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21+).

Κι όλα κρίθηκαν στα τελευταία 17 λεπτά εκείνης της αναμέτρησης στη Βαρκελώνη, με τον Λιονέλ Μέσι να το παίρνει πάνω του, να σκοράρει δύο φορές και να κάνει την πάσα στον Νεϊμάρ για το τρίτο γκολ.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ, η ντρίμπλα που «έφαγε» από τον Αργεντινό και η... μεγαλοπρεπής πτώση του και υποταγή στον «μάγο» της Μπαρτσελόνα, δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν. Δυστυχώς για τον Γερμανό στόπερ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα