Η μέρα που η Λέστερ... τερμάτισε το ποδόσφαιρο!

Η μέρα που η Λέστερ... τερμάτισε το ποδόσφαιρο!

bet365

Βράδυ Δευτέρας ήταν. Πριν από έναν χρόνο. Το σπίτι του Βάρντι έσφυζε από ζωή. Ο «πόλεμος του Μπριτζ», ανέδειξε τη Λέστερ Πρωταθλήτρια Αγγλίας, στην κορύφωση του ποδοσφαίρου!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρεάλ Μ. – Ατλέτικο Μ. (21+).

2α Μαΐου του 2016. Ο χρόνος στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έδειχνε το 83ο λεπτό. Έπειτα από τρομερό «ξύλο» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, δυνατά μαρκαρίσματα, ένταση και... όρκο της Τσέλσι να μην ηττηθεί εντός έδρας από την Τότεναμ, αποτελειώνοντάς τη όσον αφορά στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου, ο Αζάρ με καταπληκτικό δεξί σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο και ένα μεγάλο πάρτι ξεκίνησε στο σπίτι του Τζέιμι Βάρντι. Εκεί όπου είχαν μαζευτεί όλοι οι ποδοσφαιριστές των «αλεπούδων» για να παρακολουθήσουν το λονδρέζικο ντέρμπι και να το γιορτάσουν σε περίπτωση που εξασφάλιζαν και μαθηματικά την κατάκτηση της κορυφής, σε ένα από τα μεγαλύτερα έπη – αν όχι το μεγαλύτερο – στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Η Λέστερ είχε πλέον διαφορά εφτά βαθμών από τη δεύτερη Τότεναμ με δύο παιχνίδια να έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει το τεράστιο πάρτι που στήθηκε στην πόλη των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Εκείνες οι στιγμές, εκείνες οι μέρες, φανέρωναν γιατί πραγματικά μπορεί να φτάσει κανείς σ' ένα όνειρο, με τεράστια προσπάθεια αλλά κι όταν είναι... γραμμένο στ' άστρα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα