Το ντέρμπι του... Καπουράνη (vids)

Νίκος Ρόλλας
Το ντέρμπι του... Καπουράνη (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr σας θυμίζει το αιώνιο ντέρμπι που έγιναν σαν σήμερα το 1995 και είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καπουράνη.

Σαν σήμερα το 1995 ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μία από τις πιο αξέχαστες νίκες του επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας... Γιατί αξέχαστη; Όχι μόνο λόγω της έντασης και της εναλλαγής συναισθημάτων, αλλά κυρίως εξαιτίας του γκολ που χάρισε στη νίκη στους «πράσινους» στο 90ο λεπτό από τον Γιώργο Καπουράνη...

Οι «πράσινοι» είχαν ανοίξει το σκορ στο 52ο λεπτό με τον Μπορέλι, όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν καθώς 7 λεπτά αργότερα, ο Καραπιάλης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» λίγο έλειψε να κάνουν την πλήρη ανατροπή, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Γκώνιας από τον Χριστοδούλου στο 61' δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ ο Σκαρτάδος.

Έτσι φτάσαμε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι, όπου ο Καπουράνης έπαιξε εξαιρετικά το ένα δυο με τον Μπορέλι, βγήκε τετ-α-τετ με τον Στρακόσια, πλάσαρε σωστά και χάρισε μία μεγαλειώδη νίκη στο «τριφύλλι».

Ολυμπιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Στρακόσια, Κρεμενλίεφ, Καλατζής, Καραταϊδης, Σκαρτάδος, Πασσαλής (82’ Γεωργάτος), Αμανατίδης (61’ Μαρινάκης), Καραπιάλης, Αλεξανδρής (55’ Γκώνιας), Γιουσκόβιακ, Ίβιτς.

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Γ.Σ.. Γ.Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Μπορέλι (90’ Γκούμας), Καπουράνης, Μαραγκός, Βαζέχα (59’ Χριστοδούλου), Δώνης (79’ Λαγωνικάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα