Το στοπ του Ολυμπιακού στο ρεκόρ που πήρε μετά από την ΑΕΚ (pic)

Το στοπ του Ολυμπιακού στο ρεκόρ που πήρε μετά από την ΑΕΚ (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέχει εδώ και λίγες μέρες το ρεκόρ των 29 σερί εντός έδρας νικών. Σαν σήμερα το 1993 όμως έβαλε... φρένο στην τότε πορεία της ΑΕΚ σταματώντας την στα 28 επιτυχή αποτελέσματα όντας γηπεδούχος.

Την 1η Δεκεμβρίου του 1993, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στα Φιλαδέλφεια, σε ένα ματς που έγινε ξανά λόγω της αναβολής της πρώτης αναμέτρησης 1,5 μήνα πριν από πρόβλημα στα ηλεκτρικά του γηπέδου.

Το ματς ξεκίνησε με την Ενωση να έχει δοκάρι στο 12', αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Προτάσοφ στο 18', ενώ ο Κρίστενσεν στο 40 έκανε το 2-0.

Ο Καραπιάλης ισοφάρισε τα δοκάρια στα 51', ενώ οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρίτσενσεν, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τελικά, το 2-1 διαμορφώθηκε από τον Γιώργο Αγορογιάννη και με αυτό το αποτέλεσμα μπήκε «στοπ» στο ρεκόρ της Ένωσης που κρατούσε μέχρι.

Οι 28 σερί εντός έδρας νίκες ήταν ένα ρεκόρ που κρατούσε η ΑΕΚ στα χέρια της μέχρι και την 6η Νοεμβρίου όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 και έφτασε στις 29 συνεχόμενες νίκες στο «Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα