Μπακς - Χόρνετς: 96-107 (vids)

Gazzetta team
Μπακς - Χόρνετς: 96-107 (vids)

bet365

Ιδανική πρεμιέρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά όχι και για τους Μπακς. Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε 31 πόντους πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση, αλλά ο Χόρνετς ήταν αυτοί που κέρδισαν με 107-96.

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ακόμα και αν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας παικταράς ήταν απολαυστικός στην πρεμιέρα των Μπακς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, καθώς πέτυχε 31 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, με συνέπεια η ομάδα του να χάσει με 107-96.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά έχοντας στο πρώτο δωδεκάλεπτο 10 πόντους, ενώ συνολικά ήταν ο μόνος που πάλευε απέναντι στους Χόρνετς. Συνολικά όπως αναφέραμε έφτασε τους 31 πόντους έχοντας 13/21 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 4/6 βολές. Πήρε επίσης 9 ριμπάουντ και έδωσε και 5 ασίστ, δείχνοντας με το καλημέρα πως πλέον αυτή η ομάδα του ανήκει ολοκληρωτικά. Αν μάλιστα είχε και βοήθεια από τους συμπαίκτες του, τότε η νίκη για τους Μπακς δεν θα χανόταν, αλλά με 14 πόντους του Μονρό και 13 του Πάρκερ δεν θα μπορούσε να έρθει κάτι καλύτερο για τους γηπεδούχους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα