Στην Βερζεμπέργκερ Κίκερς ο Λαγός

Στην Βερζεμπέργκερ Κίκερς ο Λαγός

Νίκος Ρόλλας
Στην Βερζεμπέργκερ Κίκερς ο Λαγός

bet365

ΣτηνΒερζεμπέργκερ Κίκερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Λαγός, καθώς ο Παναθηναϊκός άναψε το... πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Κάτοικος Γερμανίας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Λαγός.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας, από τα μέσα της σεζόν ήταν εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε και έτσι αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Αυτό βρέθηκε στην Γερμανία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από την Βερζεμπέργκερ Κίκερς που αγωνίζεται στην Bundesliga 2 και έχει βλέψεις για άνοδο του χρόνου.

Aνάλογο ενδιαφέρον είχαν δείξει τόσο η Φορτούνα, όσο και η Μόναχο 1860, όμως οι νεοφώτιστοι είναι η ομάδα που φαίνεται να αποσπά το «ναι» του Παναθηναϊκού στην παραχώρηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα