Αντετοκούνμπο: «Ό,τι μπορώ για να πείσω τους Μπακς για Εθνική!»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Ό,τι μπορώ για να πείσω τους Μπακς για Εθνική!»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο τόνισε πως μπορεί οι Μπακς να είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί στην Εθνική, αλλά εκείνος θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους πείσει.

Στο πλαίσιο του «Adetokounbros Street Ball 2016» που διεξήχθη μπροστά σε 6.000 κόσμο στο «Nick Galis» οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Δεν πιστεύουμε αυτό που έγινε (22/5), ήταν εκπληκτικό! Ελπίζουμε να το διασκέδασε ο κόσμος, όσο και εμείς. Είναι φοβερό ότι έμειναν πολλοί εκτός γηπέδου».

O Γιάννης ανέφερε για την Εθνική ομάδα: «Παίζουμε μπάσκετ για να προσπαθούμε και να πηγαίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο Προολυμπιακό! Μπορεί οι Μπακς να μη με αφήσουν να κατέβω, θα κάνω, όμως, ό,τι μπορώ για να τους πείσω, ώστε να παίξω το καλοκαίρι με την Ελλάδα και να στηρίξω τη χώρα μου».

Ο Θανάσης από την πλευρά του: «Εφόσον με καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα για το Προολυμπιακό τουρνουά. Θέλω και ελπίζω να με καλέσει και όλα να πάνε καλά! Μεγάλωσα στην Ελλάδα και θέλω να παίξω με τον αδερφό μου στην Εθνική. Φυσικά και μπορεί να προκριθεί η Εθνική από τους αγώνες στο Τορίνο. Διαθέτουμε καλό υλικό. Είμαστε καλοί, αν δεθούμε ως σύνολο και παίξουμε μαζί με ψυχή και πάθος, θα είμαστε μια χαρά!».

Ο Θανάσης ανέφερε για τον αδελφό του Γιάννη: «Ο πληρέστερος Έλληνας παίκτης, ο επόμενος ηγέτης της Εθνικής ομάδας, ικανός να ξεπεράσει το θρύλο του Νίκου Γκάλη. Χρειάζεται να γίνουμε καλύτεροι παίκτες στο σύνολο, σε κάθε σημείο του παιχνιδιού μας. Γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», κι ο Γιάννης απάντησε:

«Αν δε δουλέψω σκληρά κάθε μέρα, δε θα γίνουν ποτέ όλα αυτά! Ακούγοντας όλες αυτές τις αναφορές θα πρέπει να πεισμώνω για να γίνομαι ακόμη καλύτερος».

Το... δέος για τη Θεσσαλονίκη και τον Πέτζα Στογιάκοβιτς

«Ακούγαμε διαρκώς μεγαλώνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με τη Θεσσαλονίκη» για τον Πέτζα Στογιάκοβιτς είπε ο Θανάσης:

«Είχε τρομερό σουτ! Όλοι στο ΝΒΑ γι’ αυτόν μιλούσαν όταν πρωτοπήγαμε στην Αμερική» είπε ο Θανάσης και ο Γιάννης συμπλήρωσε: «Τρομερός σουτέρ, έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, ποιος δε θα ήθελε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του».

 

Τελευταία Νέα