Το... κίνητρο, η φέτα και το ελληνικό γιαούρτι! (vid)

Το... κίνητρο, η φέτα και το ελληνικό γιαούρτι! (vid)

Gazzetta team
Το... κίνητρο, η φέτα και το ελληνικό γιαούρτι! (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο... ανακρίθηκε από τον κωμικό JB Broove κι από θαυμαστές του και μίλησε για το ελληνικό γιαούρτι, την φέτα και τις ελιές!

Ο «Greak Freak» έδωσε μία πιο... χαλαρή συνέντευξη κι είχε την ευκαιρία να μιλήσει και για θέματα εκτός μπάσκετ!

Αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν τον... φρικάρει κάποια ερώτηση και μίλησε για την εμπειρία των Ηνωμένων Πολιτειών:

«Ναι, απολαμβάνω τις Ηνωμένες Πολιτείες! Οι ρυθμοί εδώ είναι πολύ πιο γρήγοροι, έχω συνηθίσει στην Ελλάδα, τα πράγματα είναι αλλιώς. Οι άνθρωποι βγαίνουν, διασκεδάζουν περισσότερο».

Έπειτα αποκάλυψε πως οι συμπαίκτες του τον συμβούλεψαν να μην κάθεται σταυροπόδι, γιατί δεν συνηθίζεται αυτό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού: «Απ' όταν ήρθα εδώ δεν κάθομαι σταυροπόδι! Το έκανα μπροστά στους συμπαίκτες μου και μου είπαν να μην το κάνω ξανά!».

Αφού, μίλησε για την φέτα, το ελληνικό γιαούρτι και για τις ελιές, απάντησε σε ερωτήσεις μέσω των social media.

Για το ποιος τον ενέπνευσε να αρχίσει το μπασκετ, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη η μητέρα του, ενώ αν δεν έπαιζε μπάσκετ θα έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε πως υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο, για το τι τον έκανε ν' αποφασίσει να αρχίσει το μπάσκετ: «Ο μεγαλύτερος μου αδελφος, ο Θανάσης. Ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του, αρχισε πρώτος οποτε άρχισα κι εγώ στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα