Αντετοκούνμπο: Στους 100 πιο διάσημους αθλητές του κόσμου! (pics)

Αντετοκούνμπο: Στους 100 πιο διάσημους αθλητές του κόσμου! (pics)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: Στους 100 πιο διάσημους αθλητές του κόσμου! (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 100 πιο διάσημων αθλητών του πλανήτη που δημοσίευσε το ESPN!

Το κορυφαίο αμερικανικό δημοσιογραφικό δίκτυο ESPN παρουσίασε τη λίστα των 100 πιο διάσημων αθλητών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στο νούμερο 85! Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του MVP και οδηγεί εκ του ασφαλούς τα «Ελάφια» στο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή σεζόν και κερδίζοντας μια θέση στο σχετικό αφιέρωμα.

Στην παρουσίαση του Γιάννη αναφέρεται απόσπασμα του «60 minutes» από τον περασμένο Μάρτιο, όπου εξηγεί πως «Υπάρχει ένας παίκτης στο ΝΒΑ του οποίου το όνομα ενδεχομένως δεν γνωρίζεις και είναι δύσκολο να προφέρεις. Τα αθλητικά προσόντα του; Θρυλικά! Το backstory του; Μοναδικό! Ένας νεαρός από την Αθήνα κάνει παγκόσμια καριέρα στο Μιλγουόκι». Παράλληλα γίνεται αναφορά στα έσοδα του Αντετοκούνμπο (13 εκατομμύρια) και τους followers του στα social media (4.8 εκ.).

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ το Top-10 συμπληρώνουν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, Ρότζερ Φέντερερ, Βιράτ Κοχλι, Ράφα Ναδάλ, Στεφ Κάρι και Τάιγκερ Γουντς!

 

NBA Τελευταία Νέα