«Κλειδώνει» ο Γιάννης για αρχηγός, εκτός πεντάδας Ντουράντ & Χάρντεν! (pics)

Gazzetta team
«Κλειδώνει» ο Γιάννης για αρχηγός, εκτός πεντάδας Ντουράντ & Χάρντεν! (pics)

bet365

Η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ ολοκληρώνεται σε πέντε μέρες και τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν σήμερα (17/1) φέρνουν εκτός βασικής πεντάδας στη Δύση τον Κέβιν Ντουράντ και τον Τζέιμς Χάρντεν, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προευλαύνει στην Ανατολή!

Η regular season στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι ομάδες διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη πριν από τη διακοπή για το All Star Game και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα στην ψηφοφορία των φιλάθλων στην Ανατολή, φτάνοντας τις 3.626.909 ψήφους!

Δεύτερος παραμένει ο Καϊρί Ίρβινγκ με 3.187.015 ψήφος και όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα είναι αρχηγός στην ομάδα της Ανατολής.

Σε ό,τι αφορά τη Δύση, ο Πολ Τζορτζ ακολουθεί τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Λούκα Ντόντσιτς στην frontcourt, αφήνοντας εκτός βασικής πεντάδας τον Κέβιν Ντουράντ! Από 'κει και πέρα, εκτός παραμένει και ο Τζέιμς Χάρντεν, αφού βρίσκεται πίσω από τον Στεφ Κάρι και τον Ντέρικ Ρόουζ στην backcourt.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος σε σύνολο ψήφων πίσω μόνο από τον King Τζέιμς (3.770.807) ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς είναι δεύτερος σε ψήφους σε ολόκληρη τη Δύση! Η ψηφοφορία των φιλάθλων άρχισε στις 25 Δεκεμβρίου και υπολογίζεται κατά 50% για τους δέκα All-Star starters που θα παραταχθούν στο Spectrum Center της Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα