Τρομερό ξέσπασμα Μπαρτζώκα με τις ειρωνείες της Λοκομοτίβ! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τρομερό ξέσπασμα Μπαρτζώκα με τις ειρωνείες της Λοκομοτίβ! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκνευρίστηκε με τις αποδοκιμασίες των φίλων της Λοκομοτίβ Κουμπάν και την αντιμετώπιση που είχε στην έδρα της πρώην ομάδας του, ξεσπώντας στα αποδυτήρια!

Ο Έλληνας προπονητής επέστρεψε σήμερα στο Κρασνοντάρ ως αντίπαλος της Λοκομοτίβ, της ομάδας που οδήγησε στο Final 4 της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της πριν αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα. Η «Λόκο» επικράτησε της Χίμκι ωστόσο η αντιμετώπιση που έτυχε από τους ανθρώπους «Λόκο» έβγαλε εκτός εαυτού τον Μπαρτζώκα! Οι φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν κατά την παρουσίαση, στις εξέδρες υπήρχε πανό «πως είναι ο καιρός στη Βαρκελώνη;» ενώ μετά το τέλος του ματς από τα μεγάφωνα έπαιζαν «goodbye mr. Βartzokas»!

Έτσι λοιπόν ο κόουτς της Χίμκι ξέσπασε στα αποδυτήρια: «Είναι δυνατόν να φωνάζουν "goodbye mr. Bartzokas" και να αποδοκιμάζουν πριν από το παιχνίδι; Γιατί; Επειδή πήγαμε στο Final 4; Επειδή πήραν 500.000 ευρώ από μένα (σ.σ. το μπάι άουτ του συμβολαίου του που έδωσε η Μπαρτσελόνα). Δεν είναι δίκαιο και ευγενικό»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα