Φιέστα με την ελληνική σημαία ο Μπόγρης! (pic)

Φιέστα με την ελληνική σημαία ο Μπόγρης! (pic)

bet365

Η Τενερίφη κατέκτησε το πρώτο Basketball Champions League της FIBA και ο Γιώργος Μπόγρης πανηγύρισε με την ελληνική σημαία!

Οι Ισπανοί έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής στο Basketball Champions League και κατέκτησαν τον τίτλο απέναντι στην Μπάνβιτ ενώ ο κορυφαίος σέντερ της διοργάνωσης, Γιώργος Μπόγρης, το πανηγύρισε με την ελληνική σημαία!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Είμαι πολύ υπερήφανος! Αυτή τη στιγμή έχω αδειάσει από συναισθήματα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά! Αυτή η επιτυχία μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Όσο και να μην το πίστευα στην αρχή, η πορεία μέσα στη χρονιά έδειξε ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου το περασμένο καλοκαίρι. Κάναμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας και όλους τους ανθρώπους της ομάδα. Είναι μια τεράστια επιτυχία. Το Champions League θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα τα επόμενα χρόνια και θα έχουμε να λέμε ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που το κατέκτησε. Σε αυτό το νησί, την Τενερίφη, θα είμαστε πάντα οι 12 που φέραμε το πρώτο τρόπαιο ενώ οι φίλαθλοί μας θα ανατριχιάζουν και θα κλαίνε από χαρά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος» ανέφερε μετά το τέλος του τελικού στην κάμερα της NOVA ο Μπόγρης.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα