Ντόμινο και... στο σφυρί ο Μανωλάς

Ντόμινο και... στο σφυρί ο Μανωλάς

bet365

Σενάριο από την Ιταλία, κάνει λόγο για πιθανή πώληση του Μανωλά μέσα στις επόμενες 24 ώρες από τη Ρόμα.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που... έρχονται για τον Μανωλά στη Ρόμα, με Ιταλικά δημοσιεύματα να μιλούν για πολύ πιθανή πώλησή του Έλληνα αμυντικού μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο 25χρονος στόπερ, φαίνεται πως προορίζεται ως.... θύμα της αναγκαστικής εξισορρόπησης των οικονομικών των «Ρωμαίων», που πρέπει να τακτοποιήσουν τους ισολογισμούς τους για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το FFP.

Την θέση αυτή, είχε αρχικά ο Παρέδες, όμως η Λίβερπουλ δε δείχνει διατεθειμένη, τελικά, να κάνει την κίνηση, με την Γιουβέντους να είναι η μόνη ομάδα που δίνει τα 30 εκατ. που ζητάει η Ρόμα. Όμως η απόφαση που έχει παρθεί, είναι να μη παραχωρηθεί παίκτες στη βασική διεκδικήτρια του τίτλου, ακόμα κι αν η προσφορά είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Μανωλάς δεν έμενε στον πάγκο για να πάρει ανάσες, όπως γράφουν στην Ιταλία, αλλά γιατί είναι κοντά στην έξοδο. Όσο για την επόμενη ομάδα του, οι «θαυμαστές από την Αγγλία είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων οι δύο του Μάντσεστερ, η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Έβερτον, ενώ η Ίντερ αποτελεί την τελευταία επιλογή, καθώς η Ρόμα προτιμάει να μην ενισχύσει μία εγχώρια αντίπαλο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα