Μίσσας: «Γι' αυτό που είναι ο Αντετοκούνμπο ευθύνεται η μητέρα του»!

Μίσσας: «Γι' αυτό που είναι ο Αντετοκούνμπο ευθύνεται η μητέρα του»!

Gazzetta team
Μίσσας: «Γι' αυτό που είναι ο Αντετοκούνμπο ευθύνεται η μητέρα του»!

bet365

Ο Κώστας Μίσσας, σε συνέντευξή του, τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτό που είναι, εξαιτίας της ανατροφής που του έχει δώσει η μητέρα του, αλλά και η οικογένειά του.

Ο χαρακτήρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει παραμείνει αναλλοίωτος, παρά την αποθέωση που βιώνει στο ΝΒΑ, και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η μητέρα του, όπως υποστήριξε ο Κώστας Μίσσας, σε συνέντευξή του.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» για την γνωριμία του με τον «Greek Freak»: «Ο Γιάννης κάνει κάποια πράγματα που βασίζονται κάπου. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ταπεινό παιδί και δεν τρελαίνεται. Τον ξέρω πολλά χρόνια, λόγω των εθνικών ομάδων και όταν δεν τον ήξεραν πολλοί. Δηλαδή, από την Εθνική Νέων Ανδρών, εκεί τον είδανε, από εκεί τον πήραν στο ντραφτ και υπήρχαν δέκα general managers. Είναι παιδί, όμως, που δεν τρελαίνεται και σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η μάνα του, υπάρχει ένα background δύσκολο και η μάνα του είναι ο βράχος. Είναι δεμένη οικογένεια και αν τους γνωρίσετε, θα καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε πολλά πράγματα, αλλά αν τον ρωτήσεις κάτι, σου λέει ότι δεν έχω πετύχει κάτι. Δεν υπάρχει ο τρόπος που δουλεύει στην προπόνηση. Του έλεγα παλιά κάποια στιγμή τι κάνεις, δεν θα ξεκουραστείς; Επειδή καθόταν και έκανε ασκήσεις μέσα στο βράδυ και μου έλεγε "κόουτς, θα παίξω κάποια στιγμή στο NBA και θα κάνω καριέρα"».

Τέλος, τόνισε: «Έχει μέσα στην καρδιά του ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εμένα πάντα το δικό μου κομμάτι, και το οποίο πάντα έψαχνα να βρω, είναι να μην ξεφύγει και καβαλήσει το καλάμι, αλλά δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα στο NBA. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστείς αυτό το κομμάτι, λόγω της ανθρώπινης φύσης. Η μάνα είναι αυτή που κρατάει πολλά πράγματα και έχει δώσει πολλές κατευθύνσεις. Σε πολλά πολλά παιδιά, όπως οι Παπανικολάου, Σλούκας και Μάντζαρης, έχουν παίξει ρόλο οι μανάδες. Τα ψάχνουμε όλα αυτά, ώστε να δώσουμε κατευθύνσεις. Οι πατεράδες είναι συνήθως καταστροφή (σ.σ. γέλια). Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται αυτό το κομμάτι πάρα πολύ. Η κατάσταση γενικότερα είναι πολύ κακή στο πως χειρίζονται οι γονείς τα παιδιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα