Τι θα κάνει ο Κοντονής με την Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Τι θα κάνει ο Κοντονής με την Σούπερ Λίγκα

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τις προθέσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε μέτρα από την Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να μπει ένα τέλος στα συνεχόμενα περιστατικά βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο εκ Ζακύνθου προερχόμενος βουλευτής πιστεύει ότι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και προβληματίστηκε έντονα, κυρίως μετά τα όσα έγιναν στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Αυτό τόνισε και στη συνάντηση που είχε με τους φορείς του ποδοσφαίρου, ότι πλέον θέλει πράξεις και όχι λόγια, προκειμένου να σταματήσουν οι εικόνες της ντροπής...

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, ο Σταύρος Κοντονής διάβασε με προσοχή τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας στο Δ.Σ. της Δευτέρας και είδε με θετικό μάτι τα περισσότερα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν και θα του προταθούν στην συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη το μεσημέρι με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Και μπορεί να κλίνει προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρόκειται να το αποφασίσει εύκολα καθώς θα θέσει δύο βασικές προυποθέσεις για να ανάψει το «πράσινο φως» για τη σέντρα. Πρώτα θα ζητήσει δεσμεύσεις από τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας ότι όλες οι αποφάσεις τους θα υλοποιηθούν και δεν θα παραμείνουν απλές αποφάσεις που λήφθηκαν για να πειστεί ο ίδιος.

Και το δεύτερο που θα ζητήσει είναι αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αποφάσεων. Οχι τυχαία λόγια, αλλά κάθε μέτρο πότε θα εφαρμόζεται, ώστε να είναι σίγουρος ότι τα λόγια της Σούπερ Λίγκας, θα μετατραπούν σε πράξεις και να έχει τη δυνατότητα να τους ελέγχει.

Μόνο αν ικανοποιήσουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αυτές τις δύο προυποθέσεις που θα τους θέσει, θα πει το «ναι» για την σέντρα! Πάντως αυτή τη στιγμή η επανέναρξη του πρωταθλήματος, συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα