Κίτρινη λάβα... έλιωσε τα ρεκόρ!

Κίτρινη λάβα... έλιωσε τα ρεκόρ!

Βασίλης Παπαθεοδώρου
Κίτρινη λάβα... έλιωσε τα ρεκόρ!

bet365

Οι μεγάλες ομάδες κάνουν και μεγάλα... μπαμ! Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ στο gazzetta προκάλεσε... κίτρινο πυρετό στις μετρήσεις!

Ήταν ένα από αυτά τα γεγονότα που αλλάζουν την ιστορία στο διαδίκτυο. Κι αν η αρτιότητα της μετάδοσης ήταν το δικό μας στοίχημα που δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, η δική σας ανταπόκριση είναι αυτή που αλλάζει τα δεδομένα. Διότι οι αριθμοί που προέκυψαν μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα Μανδραϊκού-ΑΕΚ δεν συνιστούν απλά ένα τρομακτικό κι ανεπανάληπτο ρεκόρ στο ελληνικό διαδίκτυο, αλλά και μια πυξίδα για το μέλλον, για την επόμενη μέρα του internet στη χώρα και ειδικότερα στα αθλητικά δρώμενα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το gazzetta.gr εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα και μετέδωσε ζωντανά ποδοσφαιρικό αγώνα μέσω video streaming. Τη δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ την γνωρίζαμε. Εκείνο που πιθανότατα κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ήταν ότι σε ένα ματς Γ' Εθνικής, με την Ένωση να βρίσκεται απλά στο ξεκίνημα της επιστροφής της προς τα σαλόνια, θα βρισκόμασταν μπροστά στο μεγαλύτερο streaming event, με τα ρεκόρ να σπάνε το ένα πίσω απ' το άλλο, καταδεικνύοντας πως ακόμα και σε μια κακή στιγμή της ιστορίας τους, κολοσσιαία μεγέθη σαν αυτό της ΑΕΚ δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούνται.

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα λοιπόν, της ΑΕΚ με τον Μανδραϊκό είχε κάτι περισσότερο από 200.000 views!

Πάνω από 135.000 ξεχωριστοί φίλαθλοι (Ustream - unique users) παρακολούθησαν τον αγώνα που δεν είχε άλλη τηλεοπτική κάλυψη. Κι όλα αυτά, με ελάχιστο χρόνο για να γνωστοποιηθεί πώς και από που θα γίνει η μετάδοση, απόρροια του γεγονότος ότι η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα έκλεισε το απόγευμα του Σαββάτου!

Την ίδια μέρα το Gazzetta.gr δέχθηκε πάνω από 400.000 μοναδικούς επισκέπτες (Google Analytics - daily unique visitors), ενώ - απίστευτο αλλά αληθινό - είναι ότι το άρθρο στο οποίο κάποιος έπρεπε να κλικάρει για να δει τη μετάδοση, είναι το πιο πολυδιαβασμένο στην πενταετή λειτουργία του gazzetta!

Το Gazzetta.gr που πλέον έχει παγιωθεί, με βάση όλα τα συστήματα μέτρησης, ως το μεγαλύτερο ανδρικό website στην Ελλάδα, προγραμματίζει και άλλες πρωτοποριακές ενέργειες ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών του.

 

Τελευταία Νέα