Προγνωστικά στοιχήματος | Ρισκάροντας στη Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ρισκάροντας στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού χθες, καθιστά την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα. Δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα την αγωνιστική, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τη Λάρισα και τον Αστέρα Τρίπολης τον Αρη. Οπως και Ο ΠΑΟΚ, έτσι και η άλλη ομάδα της συμπρωτεύουσας στην μεγάλη κατηγορία, Αρης, θεωρείται κερδισμένος αυτή την αγωνιστική, αφού ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός και έτσι εφόσον νικήσει σήμερα στην Τρίπολη θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πεντάδα. Η πέμπτη θέση, μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται σε συνάρτηση με το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αρης παρουσιάζεται βελτιωμένος στο 2019 και χαρακτηρίζεται το τελευταίο διάστημα από την αμυντική συνοχή. Πολλά κενά εμφανίζει στο κέντρο άμυνας και ειδικότερα στην αμυντική λειτουργία ο Παναιτωλικός, ο οποίος δεν πλήρωσε αυτά τα κενά του στα δύο τελευταία ματς και τις νίκες επί Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ευάλωτη άμυνα του Αστέρα και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Επιλέγουμε το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 3.75 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Το εν λόγω ματς είναι το ένα από τα δύο ματς της ημέρας στη Σούπερ Λίγκα και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ στο Πάμε Στοίχημα, σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζουν οι αγώνες από Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από το πρωτάθλημα της Ισπανίας προέρχεται η δεύτερη επιλογή για σήμερα, με την οποία ολοκληρώνουμε και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Αλαβές έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Λεβάντε. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, η Αλαβές παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στα εντός έδρας ματς (5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα φέτος) και αντιμετωπίζει την ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της επίπεδο τη δεδομένη στιγμή. Δίνουμε προβάδισμα λόγω έδρας και φόρμας στην έδρα και επιλέγουμε τον άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα