Αυτός είναι ο Χοσέ Κάνιας (pics&vid)

Αυτός είναι ο Χοσέ Κάνιας (pics&vid)

Αυτός είναι ο Χοσέ Κάνιας (pics&vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται, κοιτάει σοβαρά την περίπτωση του αμυντικού μέσου, Χοσέ Κάνιας, της Εσπανιόλ. Ποιος είναι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής; To gazzetta.gr δίνει κάποιες απαντήσεις…

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία, στα έξι του ήταν ήδη σε μια τοπική ερασιτεχνική ομάδα, τη Ροτένα, ξεχώρισε πολύ γρήγορα και το 2005 πρωτοεμφανίστηκε στην Μπέτις C για να φτάσει τα επόμενα τρία χρόνια να παίξει στην πρώτη ομάδα των «βερδιμπλάνκος».

Βασικότατο στέλεχος της Μπέτις μέτρησε 72 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πριν πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και την Σουόνσι, μετά από εισήγηση του Μίκαελ Λάουντρουπ, το καλοκαίρι του 2013.

Τελικά, ένα χρόνο αργότερα έλυσε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα και εντάχθηκε στην Εσπανιόλ, αφήνοντας πίσω του 35 εμφανίσεις με την Σουόνσι, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας τη σεζόν 2013-’14 στους ομίλους του Europa League.

Το τελευταίο παιχνίδι του Κάνιας με τον σύλλογο της Ουαλίας ήταν εναντίον της Εβερτον, στα τέλη Μαρτίου και με το νέο προπονητή, Γκάρι Μονκ, δεν έκανε ούτε ένα ματς.

Επέστρεψε στην Ισπανία, έγινε κάτοικος Καταλονίας παίζοντας 48 παιχνίδια (42 στην Πριμέρα) με την Εσπανιόλ, όπου αγωνίστηκε και ως κεντρικός αμυντικός.

Έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ για ακόμη ένα χρόνο και δεν είναι σίγουρο αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τα βρει με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Σε μια χρονιά, που είχε αρκετούς τραυματισμούς με κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού του, τον Ιανουάριο του 2015 ήταν πρωταγωνιστής και «θύμα» ενός σκληρού μαρκρίσματος από τον Φάμπιο Κοεντράο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα