Τα ταχύτερα χατ-τρικ της Πρέμιερ Λιγκ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τα ταχύτερα χατ-τρικ της Πρέμιερ Λιγκ (vids)

bet365

Όσο εντυπωσιακή κι αν ήταν η επίδοση και τα τρία γκολ του Άντι Κάρολ απέναντι στην Άρσεναλ, τον κατατάσσει στην 5η θέση των ταχύτερων χατ-τρικ του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Σε διάστημα εφτά λεπτών, το μεσημέρι του Σαββάτου της 9ης Απριλίου 2015, ο Άντι Κάρολ... διέλυσε ολοκληρωτικά την άμυνα της Άρσεναλ, με τη Γουέστ Χαμ ν' ανατρέπει πλήρως το εις βάρος της 2-0 και να παίρνει κεφάλι στο σκορ απέναντι σε μια... απόλυτα πελαγωμένη άμυνα, όπως εμφανιζόταν εκείνες τις στιγμές αυτή της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

Κι όμως, αυτά τα 7 λεπτά, είναι η 5η καλύτερη επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά τα ταχύτερα χατ-τρικ!

Επιστροφή στην Premier League για τους «κόκκινους» κόντρα στον κακό τους… δαίμονα! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Στόουκ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Το κορυφαίο όλων, είναι αυτό που πέτυχε στο περσινό πρωτάθλημα, ο Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον απέναντι στην Άστον Βίλα, βρίσκοντας τρεις φορές το δρόμο για τα δίχτυα σε διάστημα 2 λεπτών και 56 δευτερολέπτων, γράφοντας ιστορία!

Για να βρούμε το δεύτερο πιο γρήγορο χατ-τρικ από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, θα γυρίσουμε 22 χρόνια πίσω, στο 1994. Τότε που ο Ρόμπι Φάουλερ για λογαριασμό της Λίβερπουλ, είχε σκοράρει τρις κόντρα στην Άρσεναλ, σε διάστημα 4 λεπτών και 33 δευτερολέπτων.

Ο Ζερμέιν Ντεφό έρχεται 3ος στην «παρέα» με το δικό του χατ-τρικ κόντρα στη Γουίγκαν, το 2009, όταν ακόμα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Τότεναμ προτού μετακινηθεί στις ΗΠΑ και επιστρέψει επί αγγλικού εδάφους... Σ' εκείνο το ματς, ο Άγγλος φορ είχε πετύχει συνολικά εννέα γκολ, όμως, τα τρία από αυτά ήρθαν κάτι... δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Άντι Κάρολ, αλλά και από τον Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ που ακολουθεί.

Τέταρτος, πάνω από τον Άντι Κάρολ που έκλεισε την πεντάδα εν έτει 2016, ο Αγκμπονλαχόρ στις... παλιές, καλές εποχές της Άστον Βίλα, είχε πετύχει χατ-τρικ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον σύλλογο από το Μπέρμιγχαμ να παίρνει μεγάλη νίκη με σκορ 4-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι, στο ξεκίνημα της σεζόν 2008-2009.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα