Ολυμπιακός: Φάκελος «δανεικοί»

Ολυμπιακός: Φάκελος «δανεικοί»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Φάκελος «δανεικοί»

bet365

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για ξεσκαρτάρισμα, με αρκετούς παίκτες να αναζητούν προσωρινά ή μόνιμα την επόμενη ομάδα τους. Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο «δανεικοί». Ποιοι ήρθαν στο Λιμάνι και έφυγαν, ποιοι επέστρεψαν και ποιους δεν θυμόμαστε καν!

Γούτας και Μπεν είναι δανεικοί σε Ξάνθη και Λεβαδειακό αντίστοιχα. Ψάχνουν κι οι δυο τους να επανέλθουν στη φόρμα τους και να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό. O Γιαννιώτας οδεύει για τον ΑΠΟΕΛ και οι Τζανδάρης, Αυλωνίτης, Μανιάτης και Πουλίδο αναμένεται να μην βγάλουν το Γενάρη στο Ρέντη.

Πόσο εύκολο όμως είναι να παίξει κάποιος στους πρωταθλητές Ελλάδας; Απ' ότι θα δούμε στην παρακάτω λίστα καθόλου εύκολο μοιάζει να έχεις θέση στα σχέδια του προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Κάποιοι ήρθαν και έφυγαν. Άλλοι φόρεσαν την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα αλλά στην πορεία δόθηκαν αλλού δανεικοί και γύρισαν για να αποδείξουν ότι αξίζουν. Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που ήρθαν, τίμησαν τα λεφτά τους, έφυγαν και ξαναγύρισαν.

Το gazzeta.gr εξετάζει 39 διαφορετικές περιπτώσεις δανεικών...

Οι «τίμιοι»

Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος

Αποκτήθηκε από το Κερατσίνι τον Ιούλιο του 1998. Ο δανεισμός του στον Ηρακλή ήταν μονόδρομος, ώστε να «ψηθεί». Γύρισε στον Ολυμπιακό, έχοντας μπροστά του τους Γεωργάτο-Τζόρτζεβιτς, όπου και έμεινε μέχρι το 2002 όταν παραχωρήθηκε στον Ακράτητο. Οσες φορές έπαιξε ήταν σοβαρός και μέτρησε με την ερυθρόλευκη φανέλα κάπου στις 20 εμφανίσεις. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Πανιώνιο, ΕΚ, Ομόνοια, Ξάνθη, Πανθρακικό, Καλλονή και έκλεισε την καριέρα του στον Θρασύβουλο.

Σπύρος Βάλλας

Ήρθε στο Λιμάνι από την Ξάνθη τον Ιούλιο του 2003. Εμεινε για τρία χρόνια, πρόσφερε για μια τριετία, αλλά όχι όσα ανάμεναν απ' αυτόν οι «ερυθρόλευκοι». Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 27 συμμετοχές και 3 γκολ και το 2006 δόθηκε δανεικός στη Λάρισα. Τον Ιούλιο του 2007 επέστρεψε στους Ακρίτες όπου και έκλεισε την καριέρα του το 2014.

Λεονάρντο

Το Γενάρη του 2008 έρχεται στον Πειραιά από την Πορτουγκέζα. Παίζε σε 14 ματς, ενώ την επόμενη που ήταν και ολόκληρο τον χρόνο στην ομάδα σε μόλις 13. Τη σεζόν 2009-2010 σκοράρει κόντρα στην Αρσεναλ, βάζοντας τη σφραγίδα του στην πρόκριση στους «16» του Champions League και κλείνει την χρονιά με 33 εμφανίσεις και 4 γκολ. Το καλοκαίρι του 2010 επιστρέφει στην πατρίδα του ως δανεικός στην Ιντερνασιονάλ και το 2011 έρχεται ξανά στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Μπαρουέρι, Γκοϊανένσε, Βίλα Νόβα και τώρα Μότζι Μίριμ οι ομάδες που μπήκαν στη συνέχεια στο βιογραφικό του.

Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα

Εχοντας ήδη «χτίσει» ένα »βαρύ» όνομα στην Αργεντινή, παίζοντας σε ομάδες όπως οι Ρίβερ Πλέιτ, Ράσινγκ, Σαν Λορέντζο, αλλά και εθνική ομάδα (4 συμμετοχές) ο «λύκος» ήρθε στο Λιμάνι για να... δαγκώσει. Την πρώτη του σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» έπαιξε 27 ματς, αλλά την επόμενη σεζόν επιστρέφει δανεικός στην πατρίδα του για τη Σαν Λορέντζο. Μετά επιστρέφει και πάλι στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε για άλλα 26 ματς και μετά επέστρεψε ξανά στην πατρίδα του για τις Κολόν Σαντα Φε, Ρίβερ Πλέιτ και Αργεντινός Τζούνιορς στην οποία είναι μέχρι και σήμερα στα 36 του.

Γιώργος Γκαλίτσιος

Ήρθε από τη Λάρισα στον Ολυμπιακό. Την πρώτη σεζόν έπαιξε σε 10 ματς, την επόμενη αγωνίζεται σε 27 ματς και το Γενάρη του 2011 πηγαίνει δανεικός στον Πανιώνιο. Μετά τον αποκτά η Λόκερεν όπου και άνηκε μέχρι το καλοκαίρι, μιας και τώρα είναι ελεύθερος.

Ματ Ντάρμπισιρ

Ήρθε στον Ολυμπιακό δανεικός από την Μπλάκμπερν το Γενάρη του 2009. Πέτυχε μέχρι το τέλος της σεζόν 8 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τα δύο κόντρα στην ΑΕΚ να τα θυμούνται ακόμη στο Λιμάνι. Κρδίζει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο την επόμενη σεζόν παίζει σε 21 ματς και πετυχαίνει 6 γκολ. Μετά δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σήμερα είναι στη Ρόδεραμ.

Ραφίκ Τζεμπούρ

Το Γενάρη του 2011 αφήνει την ΑΕΚ και υπογράφει στον Ολυμπιακό. Με τον Ολυμπιακό σκοράρει 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν, την επόμενη σε 34 ματς έχει 16 γκολ και τη σεζόν 2012-2013 μετρά σε 35 ματς 22 γκολ. Μετά δίνεται δανεικός στη Σίβασπορ, μετά τον κάνει δικό της η Νότιγχαμ και στη συνέχεια έρχονται στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Τάσος Παπάζογλου

Από τον Σέρρες στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2010, με 5ετές συμβόλαιο. Οι Πειραιώτες όμως τον αφήνουν στην ομάδα του έναν χρόνο για να κάνει το... άλμα πιο έτοιμος. Τη σεζόν 2011-2012 παίζει με τον Ολυμπιακό σε 8 ματς, ενώ το 2012-2013 μέτρησε 21 συμμετοχές και 2 γκολ με τους Ζαρντίμ και Μίτσελ. Και την επόμενη σεζόν έχει μια αξιοπρεπή χρονιά όπου έπαιξε σε 176 ματς. Μετά δεν συνέχισε στο Λιμάνι και έτσι στην πορεία του ήρθαν ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη και σήμερα Παναιτωλικός.

Τους θυμάσαι αυτούς;

Αλεσάντρε Ντακόλ

Το καλοκαίρι του 2004 φτάνει στο Ρέντη ένα νεαρός Βραζιλιάνος από την Comercial Futebol Clube. Την πρώτη σεζόν παίρνει ελάχιστον χρόνο συμμετοχής, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει δανεικός στην Κέρκυρα. Μετά έρχονται στο δρόμο του ομάδες όπως οι Πανιώνιος, Καλλιθεα, Θρασύβουλος, ΑΕΚ και σήμερα είναι στην Χάμιλτον Ακαδέμικα.

Ζόρα Χοβνανισιάν

1η Ιουλίου του 2005, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του το ταλέντο από την Αρμενία Ζόρα Χοβνανισιάν, από την Πιούνικ Ερεβαν. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το ταλέντο του, το οποίο όμως δεν είδαμε στο Λιμάνι. Δόθηκε δανεικός σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Άγιο Δημήτριο από τον οποίο και αποκτήθηκε με μεταγραφή το 2007. Μετά έπαιξε σε Δόξα Κρανούλα, Κύμη, Saturn Ramenskoye, Lokomotiv Tashkent και Pakhtakor Tashkent.

Χάρης Παππάς

Ξεχώριζε για την ταχύτητά του. Μετά τους Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Καλαμαριάς, φτάνει η ώρα για το μεγάλο άλμα, του οποίου η προσγείωση δεν ήταν ομαλή. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε σε 18 ματς και σκόραρε 3 φορές. Εμεινε δανεικός στον Απόλλωνα όμως την πρώτη σεζόν και μετά τη μοναδική σεζόν του στο Λιμάνι, ξεκίνσε την περιπλάνηση σε ΑΕΚ. Ξάνθη, Μόναχο 1860, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Ερντινγκεν και Καβάλα.

Ζολτ Λάτσκο

Εχοντας μείνει ελεύθερος από την Φερετσβάρος, δοκιμάζεται από τον Τάκη Λεμονή. Εκείνος πείθεται από την αξία του και υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Μετά την υπογραφή του δίνεται δανεικός σε Λεβαδειακό και αργότερα στη Λέστερ. Ντέμπρετσεν, Σαμπντόρια, Βιτσένζα, και πάλι Φερετσβάρος, Κεσκεμέτ και Békéscsaba η διαδρομή του μέχρι σήμερα.

Κρίστιαν Νέμεθ

Ο δανεισμός του στην ΑΕΚ, έπεισε να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2010. Ο διεθνής με όλες τις ομάδες της Ουγγαρίας ήρθε με πολλές περγαμηνές. Το Γενάρη του 2011 δίνεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά στις MTK Budapes και Βάαλβαϊκ, για να τον αποκτήσει η Ρόντα το 2012. Σήμερα είναι στη Κάνσας Σίτι, όπου και πέτυχε το καλύτερο γκολ στο MLS για τη σεζόν που μας πέρασε.

Γιάννης Ζαραδούκας

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου το 2011, αλλά στο Λιμάνι δεν κατάφερε να στεριώσει. ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης οι ομάδες που δόθηκε δανεικός. Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς και σήμερα Skoda Ξάνθη οι επόμενες ομάδες που ήρθαν να μπουν στο βιογραφικό του.

Ανδρέας Τάτος

Από το 2008 μέχρι το 2011, με τις εμφανίσεις του έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινηθούν για την απόκτησή του. Ωστόσο μένει δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου και τη σεζόν 2012-2013 παίζει μόλις σε ένα ματς (με τον Αρη). Εκεί πηγαίνει δανεικός το Γενάρη, μετά επιστρέφει στο αγαπημένο του Περιστέρι, ακολουθεί η Βέροια και τώρα είναι στον Αρη της γ' εθνικής.

Πάμπλο Πίνο

Ήρθε στο Λιμάνι το Γενάρη του 2013. Κάτι ο χαρακτήρας του, κάτι το ότι απλά δεν έπεισε... θα τον θυμόμαστε στην Ελλάδα για τις τρεις συμμετοχές του και τις δύο ασίστ του στο 3-0 με τη Βέροια. Τον Αύγουστο του 2013 δόθηκε δανεικός στην Μεντεγίν και μετά αποκτήθηκε από την Μπαστιά.

Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Το Μάιο του 2012 έρχεται στον Ολυμπιακό από την Ξάνθη. Είχε χαρακτηριστεί από τον ελληνικό Τύπο «ο Ελληνας Κριστιάνο Ρονάλντο». Την πρώτη σεζόν σε 19 ματς έχει 2 γκολ και 2 ασίστ, αλλά στη συνέχεια δίνεται δανεικός σε Άουγκσμπουργκ, Πλατανιά, Εργοτέλη και Νιμ.

Κλοντ Ντιελνά

Ο Ολυμπιακός τον πήρε από την Ιστρ το 2012. Δεν τον είδαμε ποτέ με την ερυθρόλευκη φανέλα, δόθηκε δανεικός σε Σεντάν και Αζαξιό και σήμερα ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός είναι στη Σέφιλντ, με την οποία δεν μετρά επίσημη συμμετοχή.

Πελέ

Τον απόκτησε ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη το Γενάρη του 2014. Έπαιξε σε πέντε ματς πρωταθλήματος και μετά δόθηκε δανεικός στο Λεβαδειακό. Σήμερα παίζει στην Ανόρθωση.

Πέταρ Γκρμπιτς

Το 2011 ήρθε στον Ολυμπιακό ως ένα σπουδαίο ταλέντο του Μαυροβούνιου. Δεν τον είδαμε να παίζει με την ερυθρόλευκη, ενώ δόθηκε δανεικός σε Λεβαδειακό, Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπέογκαρντ και Παρτίζαν, στην οποία και ανήκει κανονικά από το 2014.

Αλεξάνταρ Κάται

Είχε έρθει πακέτο με τον Γκρμπιτς, αλλά κι αυτόν δεν τον είδαμε ποτέ να ιδρώνει για τον Ολυμπιακό. ΟΦΗ, Βοϊβοντίνα και Πλατανιάς οι ομάδες που δόθηκε δανεικός και από το 2014 ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. Ο 24χρονος βλέπει τώρα την καριέρα του να... ανεβαίνει.

Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ

Η Σίτι τον έδεινε δανεικό, το ίδιο συνέβη για τον 24χρονο Νορβηγό με ρίζες από τη Σομαλία. Δεν έπαιξε καθόλου στο Λιμάνι και μετά τον Εργοτέλη ανήκει πλέον στη Βέροια.

Τόμας Ντε Βινσέντι

Ήρθε στον Ολυμπιακό το 2013, δεν έπαιξε και δόθηκε δανεικός σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΠΟΕΛ. Στην Κύπρο έχει βρει τον καλό του εαυτό!

Πεταμένα λεφτά

Φέλιξ Μπόρχα

Όλοι ξέρουμε ότι η «κόμπρα» από το Εκουαδόρ ξέχασε το δηλητήριο της στη Νότια Αμερική. Τον Αύγουστο του 2007 βλέπαμε τον Φέλιξ Μπόρχα να δηλώνει έτοιμος να σκοράρει ακατάπαυστα αλλά το επόμενο καλοκαίρι δόθηκε στη Μάιντς, η οποία τον απέκτησε για 800.000 ευρώ. Μετά πήγε στην Πουέμπλα του Μεξικού, ενώ αγωνίστηκε και στις Πατσούκα, Κίτο, Τσίβας, Μκουσού Ρούνα, Γκαρσιλάσο και σήμερα είναι στo Xονγκ Κονγκ για την South China.

Ντιόγκο

Επενδύθηκε πάνω του ένα... καράβι ευρώ. Τηνν πρώτη χρονιά ήταν «τίμιος» μιας και σε 40 εμφανίσεις σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε άλλες 12 ασίστ. Την επόμενη είδαμε τη σκιά του, η οποία πέτυχε μόλις τέσσερα τέρματα. Ετσι το χειμώνα του 2011 επιστρέφει στην πατρίδα του δανεικός στη Σάντος. Στον Ολυμπιακό έχει ακόμη μία ευκαιρία αλλά... δεν. Σε 10 ματς βλέπουμε μόλις δύο γκολ και έτσι το 2013 επιστρέφει στην Πορτουγκέζα, η οποία στη συνέχεια τον δίνει στην Παλμέιρας και σήμερα με την Μπούριαμ της Ταϊλάνδης κάνει... παπάδες!

Ραούλ Μπράβο

Ήρθε από την Ρεάλ Μαδρίτης ως ήδη λαμπερό όνομα, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο, με τη «βασίλισσα» να παίρνει 2.300.000 ευρώ και τον ίδιο 1.300.000 για κάθε χρόνο συμβολαίου. Προβλήματα τραυματισμών όμως τον έκαναν την πρώτη χρονιά να παίξει σε 12 μόλις ματς, ενώ τη δεύτερη ύστερα από έξι παρουσίες, δίνεται δανεικός στην Οσασούνα. Με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό παίζει τη σεζόν 2009-2010 σε 45 ματς και την επόμενη σε 22 αγώνες. Από το 2011-12 ξεκίνησε και αυτός τα... ταξίδια με προορισμούς τις Ράγιο Βαγιεκάνο, Beerschot, Κόρδοβα, Βέροια και τώρα είναι στον Άρη. Θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία των «τίμιων» αλλά πολλά τα ευρώ που δόθηκαν.

Στόχος τους να επιστρέψουν

Μανώλης Τζανακάκης

Τον πήρε από τον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός το 2014. Προτιμήθηκε να παίξει ως δανεικός στην ομάδα του Ηρακλείου και σήμερα είναι στην Ανόρθωση.

Νίκο Μαρτίνες

Αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό το καλοκαίρι. Ήταν άτυχος καθότι χτύπησε και δεν πήρε την ευκαιρία του. Στην Ανόρθωση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στόχος του είναι να επιστρέψει το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Δημήτρης Διαμαντάκος

Από τον Ατρόμητο Πειραιά στον Ολυμπιακό. Δούλεψε σκληρά και έπαιξε πέρυσι σε 17 ματς, σκοράροντας 4 γκολ. Τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Πανιωνίου, Άρη και Εργοτέλη ως δανεικός. Σήμερα είναι δανεικός στην Καρλσρούη, όπου σε 9 ματς έχει σκοράρει 4 γκολ.

Μάρκο Στσέποβιτς

Αποκτήθηκε από την Παρτίζαν το 2013.Την πρώτη του σεζόν έπαιξε σε 21 ματς και έβαλε 7 γκολ αλλά μέχρι εκεί. Μετά ξεκίνησε να δίνεται δανεικός σε Μαγκόρκα, Τέρεκ Γκρόζνι και σήμερα είναι στην Royal Mouscron-Péruwelz. Αδύνατον να επιστρέψει.

Δημήτρης Γούτας

Τον πήρε από την Ξάνθη το καλοκαίρι έχοντας πιστέψει πολύ πάνω του. Ενα πρόβλημα στους κοιλιακούς τον έκανε να χάσει την προετοιμασία και δεν πήρε καμία ευκαιρία. Γύρισε στην Ξάνθη για να βρει τα πατήματά του. Φυσικά και τον περιμένουν στο Ρέντη.

Μπεν

Αποκτήθηκε από τη Βέροια, τραυματίστηκε και δεν πήρε καμία ευκαιρία. Πλέον, στόχος του είναι μέσω του Λεβαδειακού να επιστρέψει στο Ρέντη για να μείνει.

Σαμπού Γιαταμπαρέ

Υπέγραψε με τον Ολυμπιακό το 2013 με την Μπαστιά να βάζει στα ταμεία της 2.200.000 ευρώ. Πίστεψαν αρκετά στο Λιμάνι στο Γάλλο, αλλά δεν έπεισε ούτε τον Μίτσελ, που του έδωσε κάποιες ευκαιρίες. Ο δανεισμός του σε Μπαστιά, Γκινγκάμπ και τώρα Σταντάρ Λιέγης ήταν μονόδρομος.

Χόρχε Μπενίτες

Αποκτήθηκε από την Γκουαρανί, πιστεύτηκε και όσες ευκαιρίες του δόθηκαν δεν τις... πέταξε. Σε 27 ματς που έπαιξε πέρυσι σκόραρε στα 9 και φέτος είναι στην Κρουζ Αζούλ του Μεξικού ως δανεικός, όπου έχει σε 14 ματς δύο γκολ.

Τάσος Καραμάνος

Aποκτήθηκε από τον Ατρόμητο, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν τον εμπιστεύτηκε και έτσι τώρα είναι δανεικός στον Πανιώνιο. Στην Πλατεία έχει σκοράρει σε 15 ματς 3 γκολ. Το καλοκαίρι θα επανεκτιμηθεί η περίπτωσή του.

Μάικλ Ολαϊτάν

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν το βράδυ της 2ης μέρας του Μαρτίου του 2014 δεν είχε υποστεί το πρόβλημα στην καρδιά, πάνω που... πετούσε. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Νιγηριανός επιθετικός επέστρεψε γερός στα γήπεδα στις 21/1 του 2015, στο ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη και σήμερα είναι δανεικός στην Τβέντε, με την οποία παίζει συνέχεια. Ήδη μετρά 18 συμμετοχές, θέλοντας να επιστρέψει στον παλιό, καλό του εαυτό.

* Βέργος και Ιωαννίδης ξεκίνησαν από τις ακαδημίες της ομάδας.

Άρπαξαν την ευκαιρία τους

Κώστας Μήτρογλου

Μιλάμε για έναν παίκτη που θα μπορούσε να είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχουν ακουστεί τόσα για τον χαρακτήρα του, αλλά το ταλέντο του δεν το έχει κανείς άλλος επιθετικός. Ήρθε στο Λιμάνι το 2007. Την 1η του χρονιά είχε σε 18 ματς 7 γκολ, 3 τέρματα σε 16 εμφανίσεις και τη σεζόν 2009-10 σε 45 εμφανίσεις είχε 14 γκολ και 8 ασίστ. Την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, όντας ο βασικός λόγος που έμεινε η ομάδα της Πλατείας στην Super League, έχοντας σε έξι μήνες 8 γκολ και 1 ασίστ. Την επόμενη σεζόν δίνεται ξανά δανεικός στον Ατρόμητο και σε 39 ματς σκοράρει 19 τέρματα. Μετά γύρισε στο Λιμάνι για να μεγαλουργήσει και να φέρει έναν... σκασμό λεφτά στην ομάδα του από τη Φούλαμ. Σήμερα είναι δανεικός στην Μπενφίκα.

Δημήτρης Κολοβός

Αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, πρόπερσι το καλοκαίρι, έμεινε δανεικός στην ομάδα της Πλατείας την χρονιά που μας πέρασε και φέτος από αυτούς που ήρθαν δείχνει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το Μάρτιο του 2013, αλλά αποφασίστηκε να παίξει άλλο έναν χρόνο δανεικός στον Εργοτέλη. Πέρυσι σε 16 ματς είχε 2 γκολ, ενώ φέτος τον πίστευε πολύ ο Μάρκο Σίλβα. Δεν έχει καταφέρει να επανέλθει ακόμη από τον τραυματισμό του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα