Τα 12 αξέχαστα ευρωπαϊκά τάιμ άουτ (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τα 12 αξέχαστα ευρωπαϊκά τάιμ άουτ (vids)

bet365

Το gazzetta.gr σας παραθέτει σε βίντεο 12 ιστορικά τάιμ άουτ και προσφέρει ένα bonus του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Τα 60'' ή 90'' που διαρκεί ένα τάιμ άουτ μπορεί να αλλάξουν τη ροή μίας αναμέτρησης. Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 όπου και η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του αθλήματος, η κάμερα συντροφεύει την ώρα που οι προπονητές τα λένε με τους παίκτες του.

Κάποια στιγμή αντέδρασε ο Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά υπέκυψε κι αυτός.

Το gazzetta.gr σας θυμίζει 12 τάιμ άουτ τα οποία χάρη στην παρουσία κάμερας έμειναν στην ιστορία. Εννοείται πως υπάρχουν πολλά ακόμη, ωστόσο κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τα όσα ειπώθηκαν ακριβώς.

1. Ουνικάχα Μάλαγα - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχεδιάζει στο πινακάκι του την επιθετική κίνηση που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες τους. Πιο πιστά δε μπορούσαν να το ακολουθήσουν.

2. Ο Ίβκοβιτς βρίζει τους παίκτες στην Εθνική Σερβίας

Η Σερβία δεν τα καταφέρνει καλά και ο Ντούντα καλεί τάιμ άουτ. Ο Σέρβος κόουτς προσπάθησε να τους αφυπνίσει χρησιμποιώντας άσχημη γλώσσα.

3. Ίβκοβιτς στο Σαρλερουά-Ολυμπιακός

Αν και αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι στο Βέλγιο, ο Ίβκοβιτς δεν άντεχε με την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του. Στο τάιμ άουτ που κάλεσε ήταν έξαλλος ειδικά με τους παίκτες οι οποίοι διαμαρτύρονατν και μιλούσαν συνέχεια αντί να παίζουν μπάσκετ.

4. Μπαρτζώκας με Μαυροειδή

Ο Ολυμπιακός παίζει εκτός με τη Λαμποράλ και βρίσκεται πίσω στο σκορ. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να μειώσουν, αλλά ο Δημήτρης Μαυροειδής αστοχεί σε λέι απ. Στο τάιμ άουτ που ακολούθησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας του τα... ΄χωσε.

5. Ιωαννίδης με Λυπηρίδη

Το πρώτο τάιμ στην ιστορία που έγινε γνωστό! Ο Βασίλης Λυπηρίδης ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών του Άρη. Σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχασε τον παίκτη του και ο Γιάννης Ιωαννίδης φρόντισε να μας βάλει για πρώτη φορά στον «μαγικό» των τάιμ άουτ.

6. Ο Σκαριόλο δεν ξέρει πόσα δευτερόλεπτα μένουν

Από τα πιο αστεία ever... Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δείχνει ένα σύστημα στους παίκτες της Αρμάνι στο οποίο χρειάζονται περίπου 20''. Ευτυχώς ο Ομάρ Κουκ τον διέκοψε λέγοντας του «κόουτς 10'' μένουν μόνο» με τον Σκαριόλο να μένει έκπληκτος.

7. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς πλακώνεται με τον Άλεξ Ρένφροε

Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για την Άλμπα Βερολίνου και ο Σάσα Ομπράντοβιτς επέλεξε να πλακωθεί με τον Άλεξ Ρένφροε. Πάλι καλά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι στην ομάδα.

8. Λάσο εναντίον Μπουρούση

Η Ρεάλ δέχεται το ένα καλάθι μετά το άλλο και στο τάιμ άουτ ο Λάσο εξηγεί την άμυνα που θέλει από τους παίκτες του. Ο Μπουρούσης όμως εξέφρασε μία απορία με τον Ισπανό τεχνικό να θυμώνει χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

9. Ίβκοβιτς εναντίον Τάιους

Ο Σέρβος προπονητής φώναξε στον Αμερικανό της Αναντολού Εφές προφανώς χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις με τον Άλεξ Τάιους να αντιμιλά μέχρι να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι.

10. Ο Ίβκοβιτς σπάει πινακάκι

Έξαλλος ο Σέρβος κόουτς με τους παίκτες ξέσπασε στο πινακάκι του το οποίο έγινε κομμάτια.

11. Ζοτς εναντίον του βοηθού του

Πρώτες μέρες του Ομπράντοβιτς στη Φενέρ και ακόμη οι βοηθοί που βήκε στην ομάδα δεν τον ήξεραν. Ενας εκ των οποίων μαζί με τον Τουρκσάν αποφάσισαν να καλέσουν τάιμ άουτ χωρίς να τον ενημερώσουν. Δείτε τι ακολούθησε...

12. Αταμάν σιωπηλός

Ο Εργκίν Αταμάν έχει απηυδίσει με τους παίκτες του οι οποίο κάνουν τα πάντα διαφορετικά από όσα τους έχει πει. Για να τους τιμωρήσει λοιπόν αποφάσισε να μη μιλήσει στο τάιμ άουτ καθισμένος στην άκρη του πάγκου.

BONUS Πόποβιτς: «Όποιος χάνει βολή θα μου αγοράζει καινούριο αμάξι»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει δεκάδες τάιμ άουτ στα οποία με τις ατάκες του πρωταγωνιστεί, ωστόσο σίγουρα το να ζητά ένα καινούριο αυτοκίνητο από όποιον παίκτη αστοχεί σε βολή, είναι σίγουρα πρωτότυπο. Δείτε στο 2:20 του βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα