Οι ανατροπές του Ολυμπιακού στο Champions League (vids)

Οι ανατροπές του Ολυμπιακού στο Champions League (vids)

Οι ανατροπές του Ολυμπιακού στο Champions League (vids)

bet365

Η ανατροπή επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν η 9η του Ολυμπιακού στο Champions League από τη σεζόν 1998-1999 μέχρι και σήμερα! Από τον Αλεξανδρή και το Νινιάδη στον Πάρντο, το gazzetta.gr θυμίζει...

Η νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθε με ανατροπή, χάρη στον Φελίπε Πάρντο που έφερε το ματς... τούμπα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη Κάτι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει ξανά και ξανά και ξανά.

Το gazzetta.gr θυμάται τις ανατροπές των νταμπλούχων Ελλάδας στο Champions League

17/10/2001: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λιλ. Ο Μπασίρ στο 38' ανοίγει το σκορ αλλά μέσα σε 10 λεπτά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Τάκη Λεμονή... φέρνει τα πάνω-κάτω με τον Αλεξανδρή να ισοφαρίζει στο 53' και το Νινιάδη να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 64'.

18/9/2002: Η Μπάγερ Λεβερκούζερ έρχεται στην «Ριζούπολη» και εκεί εις βάρος της, ο Ολυμπιακός σημειώνει τη μεγαλύτερο σκορ στο Champions League. Για να γίνει αυτό, ωστόσο, χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1, το οποίο προήλθε από το λάθος του Ελευθερόπουλου στο 22'. Το αυτογκόλ του Κλέινε στο 27' έφερε τα πράγματα στα ίσια και από εκεί και πέρα ο Γιαννακόπουλος, ο μαγικός «Τζόλε» κι ο Ζέτερμπεργκ έκαναν το 6-2, με τον Μπερντ Σνέιντερ να βάζει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

6/12/2005: Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League με την Ρεάλ των Ραούλ Μπράβο, Ρομπέρτο Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Ρομπίνιο, Μπαπτίστα και άλλων να έρχονται στο Φάληρο έχοντας ήδη την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και εν τέλει τα... κατάφερε. Παρόλο που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 7' χάρη στο τέρμα του Σέρχιο Ράμος, στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Ο Μπουλούτ στο 50' έπιασε ένα απίστευτο σουτ ισοφαρίζοντας τη «βασίλισσα» και στο 87' ο Ριβάλντο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

3/10/2007: Το πρώτο διπλό στo Champions League και όχι δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Η Βέρντερ είχε ανοίξει το σκορ στο 32' με τον Ούγκο Αλμέιδα. Μέχρι το 70'΄ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ και ουδείς περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Στολτίδης, Πατσατζόγλου και Κοβάσεβιτς έκαναν τη Βρέμη... Πειραιά και έφεραν στο Λιμάνι αυτή την ιστορική νίκη.

28/11/2007: Το δεύτερο διπλό της χρονιάς ήρθε στο «Ολίμπικο» κι αυτό με ανατροπή! Το γκολ του Πάντεφ στο 30'... έσβησε πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαλέτι και στο 65' ο Κοβάσεβιτς έβαλε την υπογραφή του φαρδιά - πλατιά σε ακόμη μια ευρωπαϊκή ανατροπή.

20/10/2009: Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League βρίσκει τη Σταντάρ Λιέγης στο «Καραϊσκάκης». Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο στο 37'... παγώνει τον κόσμο, αλλά ο Μήτρογλου στο 43'΄φρόντισε να βάλει... φωτιά και πάλι στην εξέδρα. ο Στολτίδης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων βάζει μπροστά την ομάδα του και της δίνει μια σπουδαία νίκη που αργότερα την στέλνει στους «16» του θεσμού.

24/10/2012: Στο «Μοσόν» τα γκολ των Τοροσίδη - Μήτρογλου έδωσαν ακόμη ένα εκτός έδρας διπλό στον Ολυμπιακό, παρά το ότι ο Σαρμπονιέ είχε ανοίξει το σκορ στο 49'.

4/12/2012: Η Αρσεναλ ρίχνει την αυλαία της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Τόμας Ροσίτσκι να ανοίγει το σκορ στο 38'. Σε λιγότερο από ένα 10λεπτο, ο Ολυμπιακός ανατρέπει το σκορ με τους Μανιάτη - Μήτρογλου να δίνουν στην ομάδα τους 9 βαθμούς.

* Για την ανατροπή του... Πάρντο κάντε κλικ εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα