Τα πιο... παλαβά σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Τα πιο... παλαβά σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ! (vids)

bet365

Με αφορμή το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σουτ που έβαλε ο Τζέι Κράουντερ θα μείνει στην ιστορία και το gazzetta.gr θυμάται ανάλογα σουτ από τον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Δεν μέτρησε. Λογικό. Δεν γίνεται, όμως, να μην εντυπωσιάστηκες. Δεν γίνεται να μην έψαξες για replay, προκειμένου να δεις αν όντως αυτό το σουτ μπήκε. Ναι, ο Κράουντερ έβαλε το σουτ του αιώνα!

Η συγκεκριμένη φάση δεν μπορούσε παρά να μας κάνει να γυρίσουμε το χρόνο σε ανάλογες περιπτώσεις... Από τα ΦΟΒΕΡΑ σουτ του Μπαρόν Ντέιβις, σ' εκείνα του Κρις Μπος και πλέον στον Στεφ Κάρι, τον Κάιρι Έρβινγκ και τον Τζέιμς Χάρντεν! Φυσικά, κάτι παραπάνω από άξιο αναφοράς είναι το πολύ μακρινό σουτ που έβαλε ο Μόουζες Μαλόουν στο τελευταίο του ματς!

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά. Απολαύστε τα videos που ακολουθούν κι είναι δεδομένο ότι πολλά από αυτά θα δείτε δύο ή και περισσότερες φορές, αφού δεν θα πιστέψετε ότι αυτό το σουτ μπήκε! Κι όμως. Όλα μπήκαν!

Στεφ Κάρι

Κάιρι Έρβινγκ

Ταϊρίκ Έβανς

Ντουέιν Γουέιντ

Τζέιμς Χάρντεν

Κάσπερ Γουέαρ

Αλόνζο Τζι

Μαρκ Γκασόλ

Ντέρικ Ρόουζ

Τζέισον Κιντ

Κρις Μπος

Μπόνζι Γουέλς

Άνταμ Μόρισον

Μπαρόν Ντέιβις

Κόρεϊ Μαγκέτι

ΛεΜπρον Τζέιμς

Μόουζες Μαλόουν

BONUS: Το 2009 ο Κέβιν Λαβ είχε προσπαθήσει σπάσει το παγκόσμιο με το πιο μακρινό σουτ! Δοκίμασε πολλές φορές κι εν τέλει τα κατάφερε! Βέβαια, ο Κράουντερ τον άφησε πλέον πίσω.. Δείτε το video:

 

NBA Τελευταία Νέα