ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός με τη «γλώσσα των αριθμών»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός με τη «γλώσσα των αριθμών»

bet365

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το gazzetta.gr παρουσιάζει τι έχει καταγράψει η στατιστική υπηρεσία για τους δύο μονομάχους.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τους επιπλέον πέντε βαθμούς –μετρώντας το απόλυτο 5Χ5- που έχουν από τον «Δικέφαλο» μετρούν και διπλάσια (16 έναντι 8) γκολ, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις και στην κατηγορία «γκολ / τελική προσπάθεια».

Εκεί, που ο ΠΑΟΚ υπερέχει και φανερώνει τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης ενός αγώνα και του στυλ ποδοσφαίρου που επιλέγει ο Τούντορ σε σχέση με τον Σίλβα, είναι οι πάσες.

Ο «Δικέφαλος» μετράει 199 περισσότερες πάσες από τους ερυθρόλευκους στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ ο μ.ο. των ασπρόμαυρων είναι 114,2 πάσες ανά αγώνα και των Πειραιωτών είναι 74,2 πάσες ανά αγώνα.

Στα λάθη δεν υπάρχει τεράστια διαφορά (268-230) ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως και στις κατηγορίες των φάουλ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί 5 περισσότερες κίτρινες κάρτες, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετρούν μια αποβολή (ο Ζάιρο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου κατά σύμπτωση διαιτητής ήταν ο Γιάχος…) με τους ερυθρόλευκους να έχουν τελειώσει και τα 5 ματς με 11 ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα