Μλάντεν Πέτριτς: Σκοράρει, πασάρει και οργανώνει! (vids)

Νίκος Ρόλλας
Μλάντεν Πέτριτς: Σκοράρει, πασάρει και οργανώνει! (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr ανατρέχει στα στοιχεία που έκαναν τον Παναθηναϊκό να θέλει την παραμονή του Μλάντεν Πέτριτς και σας θυμίζει όλα τα γκολ του.

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί περισσότερο την εφετινή σεζόν, καθώς για τον Μλάντεν Πέτριτς δεν υπάρχει μέση κατάσταση... Είτε θα έχει φανατικούς υποστηρικτές, είτε «ορκισμένους εχθρούς». Οι μεν θα στέκονται στο μυαλομένο παιχνίδι του και στους βαθμούς που χαρίζει στον Παναθηναϊκό, οι δε στο στιλ του, τονίζοντας οτι κατεβάζει ταχύτητα το «τριφύλλι».

Όπως και να' χει όμως, η γνώμη που μετράει είναι αυτή του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό και ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας και τους Φύσσα, Βόκολο την παραμονή του Κροάτη. Άλλωστε αυτός ήταν που κατάφερε να τον αναγεννήσει, βγάζοντάς τον από την επιθετική γραμμή και δίνοντάς του ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ και τον εκάστοτε παρτενέρ του.

Ένας ρόλος που εκ του αποτελέσματος πάντα, φαίνεται να του ταιριάζει γάντι... Τόσο λόγω της εμπειρίας που διαθέτει, όσο και εξαιτίας της ηλικίας του που δεν του επιτρέπει να έχει τα τρεξίματα που χρειάζεται ο ρόλος του σέντερ φορ.

Δικαιολογημένη λοιπόν η θετική εισήγηση του «Ολλανδού», δικαιολογημένη και η θετική διάθεση που δείχνει και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος στην Λεωφόρο βρήκε και πάλι τον εαυτό του, μπαίνοντας και αυτός στο club των παικτών που «ξανάνιωσαν» φορώντας την φανέλα του «τριφυλλιού», όπως ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μλάντεν Πέτριτς ήρθε στον Παναθηναϊκό, μένοντας ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και κατάφερε εφέτος με τα γκολ, τις ασίστ και την γενικότερη παρουσία του να θυμίζει τις σεζόν που τον καθιέρωσαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την φανέλα του Αμβούργου...

Συνολικά την τρέχουσα χρονιά έχει 8 γκολ, τα 6 από αυτά έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς είτε θα έδιναν τη νίκη στον Παναθηναϊκό, όπως π.χ με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο ή στα ματς με τον Παναιτωλικό, είτε θα άνοιγαν το σκορ, όπως με τον Πλατανιά, είτε θα ήταν αυτό χάρη στο οποίο οι «πράσινοι» θα έπαιρναν το «τρίποντο», όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα όμως, ο νέος ρόλος που του έχει δώσει ο Γιάννης Αναστασίου του δίνει την άνεση εκτός από το να εκτελεί, να πασάρει, καθώς έχει μοιράσει 5 ασίστ, αλλά και να οργανώνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, έχοντας άψογη συνεργασία με τον Μάρκους Μπεργκ...

Στοιχεία που οι «πράσινοι» θα χρειάζονται τη νέα σεζόν, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και στις εγχώριες προκειμένου να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα