Ιστορίες για γέλια και για κλάματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο (pics)

Γιώργος Βροντάκης
Ιστορίες για γέλια και για κλάματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο (pics)

bet365

Κομμένα δοκάρια, ξεχασμένα δελτία, καρφιά, μπογιές, λακούβες και πολλά άλλα ευτράπελα. Το gazzetta.gr με αφορμή την ματαίωση του Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος, παρουσιάζει ιστορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι για γέλια και για κλάματα.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα. Ομως, κάνεις λάθος! Ολο και κάτι θα συμβεί που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό...

Εν έτει 2014 στο Βόλο δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της τοπικής Νίκης με την Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, επειδή δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές. Η ομάδα της Θεσσαλίας που αγωνίζεται φέτος στη Super League δεν πλήρωσε τα χρήματα που έπρεπε στους ρέφερι και ο Μιχάλης Βοσκάκης, ο οποίος ήταν ο άρχοντας του αγώνα αποφάσισε να μην αρχίσει το ματς, επειδή δεν πήραν τα χρήματα που τους αναλογούσαν για να σφυρίξουν.

Ο Βοσκάκης έδωσε μισή ώρα προθεσμία στους Βολιώτες προκειμένου να μαζέψουν τα λεφτά, αλλά άργησαν και πήρε την απόφαση της μη διεξαγωγής. Η Νίκη Βόλου ζήτησε λίγα λεπτά ακόμα προθεσμία, αλλά ο διαιτητής ήταν ανένδοτος και ο αγώνας δεν διεξήχθη με τα λεφτά που έπρεπε να δοθούν ήταν 3.600 ευρώ.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό το gazzetta.gr θυμάται τα ευτράπελα που έχουν γίνει κατά καιρούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Γυαλιά και καρφιά στο «Βικελίδης»
Μόλις πέρσι και λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Superleague ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου άγνωστοι μπήκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σκόρπισαν στο χορτάρι γυαλιά και καρφιά, έκοψαν τα δοκάρια και έγραψαν συνθήματα σε διάφορα μέρη του γηπέδου.

Κομμένα δοκάρια στην Ηλιούπολη
Στις 7 Μαΐου του 2008 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Ηλιούπολη – Διαγόρας. Το ντέρμπι κορυφής τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ αφού άγνωστοι είχαν πάει λίγες ώρες νωρίτερα στο αθηναϊκό γήπεδο και έκοψαν τα δοκάρια.

Πυροβολισμοί και μολότοφ
Στην Ηλιούπολη είχε συμβεί και ένα άλλο περίεργο περιστατικό με αποτέλεσμα να γίνει μερικές εβδομάδες αργότερα το Ηλιούπολη – Παναιτωλικός. Την 1η Μαρτίου του 2008, η αποστολή του συλλόγου του Αγρινίου είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα για τον αγώνα που θα γινόταν μια μέρα αργότερα.

Τα ξημερώματα άγνωστοι έκαναν επίθεση στην πρόσοψη, επί της παραλιακής Λεωφόρου, πετώντας βόμβες μολότοφ και πυροβολώντας παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Η τρομοκρατική επίθεση έφερε την αναβολή του ματς.

Η τρύπα στους «Ζωσιμάδες»
Τον Απρίλιο του 2011 είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη, αλλά αυτό ματαιώθηκε. Ο λόγος; Μία πολύ μεγάλη τρύπα που υπήρχε στο γήπεδο και το μήκος της άγγιζε το μισό μέτρο, ενώ είχε βάθος περίπου 30 εκατοστά.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό με τον ΑΡΗ που ήταν να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη, αναβλήθηκε λόγω έκτακτων τεχνικών προβλημάτων στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων Οι Ζωσιμάδες»

Τα ξεχασμένα δελτία του Άρη
Στις 26 Ιανουαρίου του 1997, ο Άρης αγωνιζόταν στην Αθήνα με τον Αθηναϊκό για το πρωτάθλημα της σεζόν 1996-97. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ξέχασαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, χωρίς να γίνει το ματς και ο Άρης μηδενίστηκε.

Μπογιές στη Νέα Σμύρνη
Τον Μάιο του 2013 έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Άγνωστοι το βράδυ πριν τον αγώνα μπήκαν στο γήπεδο του Πανιωνίου και πέταξαν μπογιές, καρφιά και διάφορα άλλα αντικείμενα Εγιναν και 30 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο άπαντες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο είχαν γίνει και το 2010 καταστροφές, αφού η ΑΕΚ έψαχνε έδρα για να αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ για την Ευρώπη. Οπαδοί κατέλαβαν τα γραφεία του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο με μπογιές, λακούβες, ενώ διέλυσαν και τους πάγκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα