Λόμπες made in Greece (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Λόμπες made in Greece (vids)

bet365

Ο Μπεργκ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Καλλονή και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις καλύτερες λόμπες που έχουν μπει στα ελληνικά γήπεδα. Ζιοβάνι, Καραγκούνης, Σκόκο και πολλοί άλλοι...

Ο Μάργκους Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Ο Σουηδός φορ αφού μοίρασε το πρώτο γκολ στον Ντάνιελ Πράνιτς, έπειτα πήρε σειρά στο 43'. Ο Μπεργκ βγήκε τετ α τετ με τον Χογκ και δεν θέλησε να σημειώσει ένα απλό γκολ, αλλά έκανε τη φοβερή λόμπα για το 2-0 κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλο το ΟΑΚΑ.

Δείτε το γκολ του Σκανδιναβού επιθετικού πατώντας ΕΔΩ...

Με αφορμή το γκολ - λόμπα του Μάρκους Μπεργκ το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα 9 (όπως το νούμερο στη φανέλα του Μπεργκ) καλύτερα γκολ με λόμπα στα ελληνικά γήπεδα.

Αναμφισβήτητα ο μετρ του είδους που έχει περάσει από την Ελλάδα και είχε... ψωμοτύρι την λόμπα ήταν ο Ζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος «μάγος» του Ολυμπιακού, δεν το έκανε ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά περισσότερες φορές. Εμείς σας παρουσιάζουμε την πιο ωραία που ήταν και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Η «ζωγραφιά» του Ζιοβάνι

Στις 5 Νοεμβρίου του 2003, ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε στη Ριζούπολη τη Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτεςε είχαν «καθαρίσει» τη νίκη (2-0), όμως, ο Ζιοβάνι έβαλε την πινελιά του στο φινάλε... ζωγραφίζοντας τον Μοντραγκόν! Πάντως, ο Ζιοβάνι έχει κάνει λόμπες και με ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Αιγάλεω, αλλά με την τουρκική ομάδα ήταν χάρμα ιδέσθαι...

«Έγραψε» στην Τούμπα ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης με ένα καταπληκτικό σόλο στην Τούμπα στις 10 Μαϊου του 2009 έχει «κρεμάσει» τον Κώστα Χαλκιά στο 87'. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε τη νίκη για τα πλέι οφ της σεζόν 2008-09 με λόμπα στην έδρα του ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος

.

Η... δροσιά του Σκόκο μέσα στο καλοκαίρι

Ο Νάτσο Σκόκο πάντα όταν σκόραρε το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Αργεντινός μέσος της ΑΕΚ πέτυχε μια λόμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Βασλούι στο ΟΑΚΑ. Ο «υδραυλικός» στις 27 Αυγούστου του 2009 σημείωσε το 2-0 (τελικό 3-0) προσφέροντας δροσιά μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Μαγική λόμπα από τον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν πήρε πολλά ματς στον Ολυμπιακό, αλλά όποτε αγωνίστηκε έκανε... μαγικά. Ο νεαρός άσος που παίζει πλέον την Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα είχε πετύχει μια καταπληκτική λόμπα στο Περιστέρι. Στις 22 Μαρτίου του 2012, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έβαλε κόντρα στον Ατρόμητο και ο Φέτφα «γελοιοποίησε» τον Ράντμαν πετυχαίνοντας ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν.

Η γκολάρα του Έκι

Στις 21 Μαρτίου του 2003, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε στη Λεωφόρο τη Χαλκηδόνα για την 24η αγωνιστική και ο Εκι Γκονζάλες πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με λόμπα, αφήνοντας άναυδο το αντίπαλο πορτιέρο.

Η απίστευτη λόμπα του Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος πέτυχε ένα τέρμα με λόμπα (στέλνοντας την μπάλα πολύ ψηλά) κόντρα στο Ισραήλ. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro στις 12 Οκτωβρίου του 2010 σημειώνοντας το 1-0 (τελικό 2-1) απέναντι στον Αουάτ.

Ο Κονσεϊσάο «κρέμασε» τον Νικοπολίδη

Τον Φεβρουάριο του 2009, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με ένα καταπληκτικό πλασέ - λόμπα έστειλε τη μπάλα να... αναπαυθεί στο βάθος των διχτύων του Αντώνη Νικοπολίδη στο ντέρμπι του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Περόνε στο «Γ»

Για τη σεζόν 2011-12 και συγκεκριμένα την 22η αγωνιστική ο Εμάνουελ Περόνε φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Ξάνθη. Ο Αργεντινός επιθετικός με υπέροχη λόμπα από τα πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» της ξανθιώτικης εστίας.

Καραπιάλης vs Βάντσικ

Το πιο παλιό γκολ με λόμπα σημειώθηκε σε ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Τη σεζόν 1998-99 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Καραπιάλη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στον Βάντσικ σε μια αντεπίθεση... Δείτε το video από το 07:00 και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα