«Φωτιά» στα κόκκινα ή στα πράσινα; (pics & vids)

Γιώργος Βροντάκης
«Φωτιά» στα κόκκινα ή στα πράσινα; (pics & vids)

bet365

Το ντέρμπι δεν παίζεται μόνο εντός του γηπέδου, αλλά και στις εξέδρες και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις ιδανικές... ενδεκάδες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ευελπιστούμε να δούμε... όμορφο ποδόσφαιρο, όπως είναι οι γυναίκες παικτών τόσο των γηπεδούχων, όσο και των φιλοξενούμενων.

Αναμφισβήτητα την παράσταση κλέβουν η σύντροφος του Χαβιέρ Σαβιόλα, του Ρομπέρτο, του Μιγκέλ Τόρες, του Μάρκους Μπεργκ και του Μέντες...


Η κυρία Σαβιόλα
Το μοντέλο Ρομανέλα Αμάτο έχει ομορφύνει το «Καραϊσκάκης», αφού αποτελεί την κυρία Σαβιόλα. Η 22χρονη καλλονή είναι ζευγάρι με τον Αργεντινό επιθετικό από τα 16 της και μάλιστα πριν λίγο καιρό έγινε και μαμά...

Η Μις Τενερίφη στον Πειραιά
Ομως, δεν είναι μόνο η Ρομανέλα που έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον Πειραιά. Η Μάρτα Ντομίνγκεθ, σύζυγος του Ρομπέρτο από τον Ιούνιο του 2011, είναι εξίσου εντυπωσιακή. Η μητέρα των παιδιών του νέου τερματοφύλακα του Ολυμπιακούς το 2006, σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της «Μις Τενερίφη».

Η Μαρία του Μιγκέλ
Η τριάδα φωτιά του Ολυμπιακού κλείνει με την γυναίκα του Μιγκέλ Τόρες, Μαρία Πλάθα. Ο Ισπανός παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο με την Μαρία να κλέβει την παράσταση.

Πανέμορφη Σουηδέζα
Αφήνουμε τον Ολυμπιακό και πάμε στον Παναθηναϊκό. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το μεγάλο όνομα που έφερε το καλοκαίρι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Σουηδός επιθετικός έγινε πρόσφατα ξανά πατέρας με την γυναίκα του Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η Σουηδέζα είναι πανέμορφη...

«Μέλι» η Μελίσα
Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η γυναίκα του Μέντες Ντα Σίλβα, η Μελίσα. Η μελαχρινή καλλονή έχει φωτογραφηθεί στο κρεβάτι μαζί μετ ον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα