Ποιος αξίζει περισσότερο το βραβείο του MVP; (poll)

Νίκος Καρφής
Ποιος αξίζει περισσότερο το βραβείο του MVP; (poll)

bet365

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ δίνουν μάχη για το βραβείο του MVP και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος το αξίζει περισσότερο.

«Χαμός» γίνεται για το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ.

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τους υπολοίπους και έχουν κάνει την κορυφή... υπόθεση για τρεις.

Το gazzetta. gr για ακόμη μια φορά βάζει στο... παιχνίδι τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν ποιος από τους 3 παικταράδες το αξίζουν περισσότερο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο (27.2 πόντοι, 12.7 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.4 μπλοκ και 1.4 κλεψίματα)

Ο Greek Freak κάνει τη σεζόν της ζωής του και τα αποτελέσματα αυτού φαίνονται και στη θέση των Μπακς. Τα ελάφια έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα... όργια του Έλληνα φόργουορντ.

O Γιάνναρος είναι 7ος σκόρερ του ΝΒΑ με 27.2 πόντους, ενώ βρίσκεται στην 6η θέση της λίγκας στα ριμπάουντ με 12.7. Οι αντίπαλοι πολλές φορές τον σταματούν μόνο με φάουλ, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως είναι τρίτος στη λίστα με τις περισσότερες βολές ανά ματς (9.2).

Ανάμεσα στους power forwards (στη θέση αυτή ξεκινά τα ματς φέτος ο Αντετοκούνμπο), είναι δεύτερος σε ασίστ πίσω από τον Γιόκιτς.

Όσον αφορά τα μπλοκ τον συναντάμε στην πρώτη δεκαπεντάδα με 1.4 ανά παιχνίδι, ενώ στην 5η θέση της λίστας είναι στα double double με 41 και στα triple double με 5.

Έχει κάνει όλη την πόλη του Μιλγουόκι να ονειρεύεται μεγαλεία και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ρακέτας, αφού είναι ο παίκτης με τα περισσότερα καρφώματα στο ΝΒΑ, θυμίζοντας την παλιότερη κυριαρχία του Σακίλ Ο'Νίλ στο συγκεκριμένο τομέα.

Κάνει τα πάντα και συμφέρει, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας του.

Πολλές φορές όταν πλησιάζει στη ρακέτα, πάνω του πέφτουν ακόμα και 3-4 παίκτες με αποτέλεσμα να μένουν αρκετοί συμπαίκτες του ελεύθεροι με αποτέλεσμα να... στάζουν ανενόχλητοι τα τρίποντα τους.

Aπέναντι στο Χιούστον του Χάρντεν φέτος: 27 πόντους, 21 ριμπάουντ και 5 ασίστ

Απέναντι στην Οκλαχόμα του Τζορτζ: 27 πόντους, 18 ριμπάουντ και 4 ασίστ

Τζέιμς Χάρντεν (36.5 πόντοι, 7.7 ασίστ, 6.7 ριμπάουντ, 2.1 κλεψίματα και 37% τρίποντα)

Φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ της λίγκας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (36.6 πόντους ανά ματς). Τους τελευταίους 2 μήνες έχει... σεληνιαστεί, κάτι που του επιτρέπει να μετρά 32 σερί ματς που έχει σκοράρει 30+ πόντους. Το ρεκόρ του Τσάμπερλεϊν βρίσκεται στα 65!

Το κακό ξεκίνημα των Ρόκετς στη σεζόν, αποτέλεσε καμπανάκι για τον Μούσια, ο οποίος το πήρε πάνω του και ανέβασε την ομάδα του στην 5η θέση της Δύσης με τα όργια του.

Μάλιστα τα ρεκόρ του τα έχει κάνει σε μια περίοδο που οι τραυματισμοί του Πολ και του Καπέλα, τον άφησαν απελπιστικά μόνο του, αλλά εκείνος δεν μάσησε και το χρησιμοποίησε για να... εκτοξευτεί και να αντιστρέψει το κλίμα της ομάδας του.

Είναι πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στη λίγκα με 276, 5ος σε ασίστ με 7.7 ανά ματς, ενώ τον συναντάμε στην τρίτη θέση στα κλεψίματα με 2.1

Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερες βολές (620).

Ο Μούσιας δημιουργεί μόνος του τις φάσεις του και τα καλάθια του, αφού ελάχιστοι πόντοι του προέρχονται από ασίστ συμπαικτών του. Στόχος του είναι να πάρει για 2η συνεχόμενη φορά το βραβείο του MVP. Έχει 6 triple double φέτος.

Απέναντι στους Μπακς του Γιάννη: 42 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ

Απέναντι στην Οκλαχόμα του Τζορτζ (3 ματς) : 34 πόντους μέσο όρο, 5.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ

Πολ Τζορτζ (28.9 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 2.3 κλεψίματα και 40% τρίποντα)

Το γεγονός πως οι Θάντερ κατά πολλούς πλέον δεν είναι η ομάδα του Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά του Πολ Τζορτζ σημαίνει πολλά.

Ο PG13 κάνει τη σεζόν της ζωής του και στα περισσότερα παιχνίδια δείχνει ασταμάτητος, παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία στα καλάθια που πετυχαίνει τόσο από κοντινή όσο και μακρινή απόσταση

Είναι δεύτερος σκόρερ στη λίγκα πίσω από τον Τζέιμς Χάρντεν με 28.9 πόντους μέσο όρο, τρίτος σε εύστοχα τρίποντα με 223, ενώ σουτάρει με 40% στα τρίποντα.

Αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στο ΝΒΑ. Ισχυροποιούν τη θέση του το γεγονός πως είναι ο καλύτερος κλέφτης της λίγκας με 2.3 κλεψίματα, αλλά και η άμυνα που παίζει πάνω στους αντιπάλους, όντας μια πραγματική βδέλλα που κολλάει πάνω σου και σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

Οι Θάντερ φιγουράρουν στην τρίτη θέση της Δύσης και σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει η εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο άνθρωπος που φορά το Νο.13.

Πολλές φορές έχει.. μιλήσει στα κρίσιμα σημεία ενός ματς, χαρίζοντας μεγάλες νίκες στην Οκλαχόμα, όπως αυτή με τα τρίποντα κόντρα στους Νετς, τους Σίξερς αλλά και το χθεσινό νικητήριο floater κόντρα στους Τζαζ.

Απέναντι στους Μπακς του Γιάννη: 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ

Απέναντι στους Ρόκετς του Χάρντεν (3 ματς): 31 πόντους μέσο όρο, 12 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα