Η πιο στυλάτη φανέλα στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll & pics)

Νίκος Καρφής
Η πιο στυλάτη φανέλα στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll & pics)

bet365

Με αφορμή τις city edition εμφανίσεις που λανσάρουν οι ομάδες του ΝΒΑ φέτος, το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν την πιο στυλάτη φανέλα στην ιστορία της λίγκας.

Η φετινή σεζόν έχει φέτος κάποιες αλλαγές στις εμφανίσεις των ομάδων, καθώς οι μονομάχοι της λίγκας φορούν και την city edition φανέλα τους.

Ξεχωριστά σχέδια που... χτυπούν στο μάτι και σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα... τετρημένα, το συνηθισμένο που έχουμε δει για πολύ καιρό.

Στο πέρασμα των χρόνων από την λίγκα έχουν... παρελάσει μερικές αξέχαστες φανέλες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Φοβερά κομμάτια που έχουν συνδυαστεί με ένα ολόκληρο franchise.

Το gazzetta.gr μετά από αφαιρετική μέθοδο, διάλεξε 18 ιδιαίτερες φανέλες του παρελθόντος και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την πιο στυλάτη.

Σίγουρα εξαρτάται από το γούστο του κάθε ανθρώπου, αλλά οι 18 φανέλες που θα θαυμάσετε στη συνέχεια έχουν αυτό το... κάτι και αξίζουν να είναι στη λίστα.

Όλες οι ενστάσεις δεκτές και περιμένουμε σχόλια με εμφανίσεις που ξεχάσαμε και σας έκαναν εντύπωση.

Δείτε τις 18 υποψηφιότητες και στο τέλος ψηφίστε

Χοκς 1997

Νετς 1975

Βανκούβερ 1997

Πίστονς 2000

Χιτ 1996

Μπακς 1996

Σούπερσονικς 1996

Ράπτορς 1999

Μάτζικ 1993

Σίξερς 2001

Ρόκετς 1997

Τίμπεργουλβς 1998

Τζαζ 1997

Σανς

Μπουλς 1996

Πέισερς 1998

Σέλτικς (πράσινη με μαύρα γράμματα)

Λέικερς μοβ εμφάνιση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα