Οι ιδανικοί «Monstars» για το Space Jam 2! (pics & vid)

Νίκος Καρφής
Οι ιδανικοί «Monstars» για το Space Jam 2! (pics & vid)

bet365

Το gazzetta.gr δημιουργεί την ομάδα των Monstars για το «Space Jam 2», κοιτάζοντας την πεντάδα των «τεράτων» στην πρώτη ταινία που είχε πρωταγωνιστή τον τεράστιο Μάικλ Τζόρνταν.

Οι λάτρεις των μπασκετικών ταινιών και του ΝΒΑ ανυπομονούν για Space Jam 2. Η εταιρία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μάβερικ Κάρτερ, SpringHill Entertainment ανέβασε μια φωτογραφία που μας ετοιμάζει για τη μάχη του «Bασιλιά», πρωταγωνιστή της ταινίας με τους περίφημους «Monstars».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στην offseason του 2019 και ακόμα δεν γνωρίζουμε την πεντάδα των Μonstars!

Στην πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μάικλ Τζόρνταν, οι εξωγήινοι έκλεψαν τις δυνάμεις των Μάγκσι Μπογκς, Λάρι Τζόνσον, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Πάτρικ Γιούιν και Σον Μπράντλεϊ.

Το gazzetta.gr διαλέγει την ιδανική πεντάδα των… Monstars, συγκρίνοντας τους αστέρες που βρίσκονται τώρα στη λίγκα με τους 5 που κοντραρίστηκαν με τον «Air» στο «Space Jam 1».

Πάμε να δούμε τις επιλογές!

Αϊζάια Τόμας - Μάγκσι Μπογκς

Για να αντικαταστήσεις τον κοντό, αλλά θαυματουργό Μάγσκι Μπογκς, πρέπει να βρεις έναν παίκτη σχεδόν του ίδιου αναστήματος, αλλά ταυτόχρονα να το λέει… η ψυχούλα του. Να μην φοβάται να τα βάλει με τα θηρία, να μην τον… λυγίζει καμία δύσκολη στιγμή. Ο Αϊζάια Τόμας με ύψος 1.75 είναι ο ιδανικός για να πάρει τη θέση του πρώην παίκτη των Χόρνετς. Μην ξεχνάτε πως ο Μπογκς έφτανε μετά βίας το 1.60, άρα η πεντάδα θα… ψηλώσει λιγάκι. Ο Τόμας θα μπορούσε άνετα να μπει στα… παπούτσια του Μπογκς, καθώς έχει αποδείξει ειδικά στους Σέλτικς πως είναι ένας… γίγαντας που έπαιξε σε ματς playoffs των Κελτών με τους Μπουλς λίγες ώρες μετά τον θάνατο της αδερφής του. Κάτι που είναι δύσκολο να κάνεις, όταν χάνεις ένα τόσο αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον κανείς δεν ξεχνά τα ένδοξα χρόνια του στους Σέλτικς, τότε που με τις διεισδύσεις του νικούσε σέντερ που έμοιαζαν… τέρατα μπροστά σε αυτόν, όπως ακριβώς ίσχυε και για τον Μπογκς.

Ντρέιμοντ Γκριν - Tσαρλς Μπάρκλεϊ

Άλλη μια εύκολη επιλογή. Στη θέση του «Sir Charles» θα βρεθεί ο άνθρωπος που τα κάνει όλα και συμφέρει στους πρωταθλητές Ουόριορς. Ο Μπάρκλεϊ ήταν ένας παίκτης με υψηλό μπασκετικό Ι.Q που κατέβασε τα ριμπάουντ για… πλάκα και έπαιζε σε μία θέση που χρειαζόταν να αντιμετωπίσει ψηλότερους αντιπάλους. Όμως το μυαλό σε συνδυασμό με την ποιότητα, του επέτρεπε να τους κάνει να βλέπουν… εφιάλτες μαζί του. Αυτές οι ικανότητες χαρακτηρίζουν και το παιχνίδι του Γκριν. Επίσης μπορεί να σκοράρει, να πασάρει, να παίξει άμυνα, να κάνει οτιδήποτε πρέπει για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Όπως ακριβώς και ο Μπάρκλεϊ. Τέλος δεν είναι λίγες φορές που έχει παίξει… ξύλο με αντίπαλο του και γενικότερα ψάχνει τον τσαμπουκά και τη… μανούρα σε κάθε ματς. Δηλαδή σε αυτά που ήταν… μανούλα και ο πρώην φόργουορντ των Σανς και των Ρόκετς.

Eνές Καντέρ - Λάρι Τζόνσον

Για τους άλλους 4 της πεντάδας δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ. Αλλά η περίπτωση του αντικαταστάση του Λάρι Τζόνσον μας… βασάνισεύ. Επειδή όμως το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, ο κύριος που θα αντικαταστήσει τον Λάρι Τζόνσον βρέθηκε. Ο Λάρι Τζόνσον δεν είχε και την καλύτερη σχέση με τον τότε συμπαίκτη του στους Χόρνετς, Αλόνζο Μούρνινγκ, καθώς και οι δύο ήθελαν να γίνουν το… πρόσωπο του franchise. Όταν χώρισαν τα… τσανάκια τους, ο ένας πήγε στους Χιτ και ο άλλος στους Νικς. Έτσι μετά από χρόνια βρήκαν τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους. Πιάστηκαν στα χέρια στα playoffs του 1998, με τον Μούρνινγκ να… ποδοπατά τον κόουτς Βαν Γκάντι που προσπάθησε να τους χωρίσει. Με μία… σατανική σκέψη καταλήξαμε στον Ενές Καντέρ. Τον άνθρωπο που δεν διστάζει να τα βάλει με Θεούς και δαίμονες. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποκαλεί «δικτατορα» τον πρόεδρο της πατρίδας του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας πως περιφρονεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως δεν υπάρχει ελευθερία και δημοκρατία στην Τουρκία. Τέλος δεν φοβήθηκε να ανοίξει αντιπαράθεση και με τον «Βασιλία» ΛεΜπρόν Τζέιμς με σκοπό να προστατεύσει τον Ντιλίκινα. Αρχικά τα πρόσωπα τους… κόλλησαν και στη συνέχεια η αντιπαλότητα συνεχίστηκε τόσο στις δηλώσεις, όσο και στα social media.

Tζοέλ Εμπίντ - Πάτρικ Γιούιν

Ο θρύλος των Νίκς ήταν κυρίαρχος κάτω από τις δύο ρακέτες όσο αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Εξαιρετικός σκόρερ, καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ. Σκέτη δύναμη μέσα στο ζωγραφιστό που δεν τον έκανες καλά με τίποτα. Έχει παίξει σε 11 All Star Game, ενώ ήταν μέλος της σπουδαίας Dream Team που σάρωσε τα πάντα στο… πέρασμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992. Χρειάζεται να βρεις ένα δυνατό ψηλό που η ποιότητα του να… ξεχειλίζει. Για αυτό το λόγο η επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο ηγέτης των Σίξερς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σέντερ της λίγκας, ενώ το επιθετικό του ρεπερτόριο είναι από άλλο… πλανήτη. Βέβαια πολλοί θα ήταν αυτοί που θα θέλουν να δουν τον… άρχοντα του troll πίσω από τις κάμερες να παίζει σε μια ταινία. Σίγουρα αν είσαι σκηνοθέτης, θα πλήρωνες αδρά για να έχεις στο cast έναν τύπο που ξέρει να... γλεντάει τους πάντες, να μοιράζει τεχνικές ποινές σαν διαιτητής, να... ταπώνει μια διάσημη πορνοσταρ και να φλερτάρει με την Ρίανα!

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς - Σον Μπράντλεϊ

Στο Space Jam 1 οι «Monstars» είχαν σέντερ τον Σον Μπράντλεϊ. Πανύψηλος που χρειάζεται η κάθε ομάδα για να κυριαρχεί κάτω από το καλάθι. Για να τον αναπληρώσεις, πρέπει να βρεις κάποιον που μπορεί να κοιτάξει τον Γερμανό στα μάτια. Δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις πως αυτός ο τύπος είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Οι δύο τους είναι πολύ κοντά στο ύψος (2.29 ο ένας, 2.22 ο άλλος), ενώ πάνω-κάτω βρίσκονται στα ίδια κιλά (126 και 132 κιλά). Οι ομοιότητες πολλές. Άλλωστε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Σέρβο να κάνει το πρώτο του βήμα στο Hollywood, καθώς δείχνει να το έχει ειδικά στην… κωμωδία. Τα αστεία του video στο Instagram κάνουν… θραύση, ενώ με τα όσα κάνει με τον Τομπάιας Χάρις, δείχνει έτοιμος για την μεγάλη οθόνη. Το έχει με το… γυαλί ο Μπόμπαν και είναι ένας φοβερός τύπος που ζει για αυτά. Σίγουρα δεν θα αφήσει τους ανθρώπους που θα δουν την ταινία να… πλήξουν, ακόμα και αν φανερώσει το χιούμορ του σε μόνο μία σκηνή.

 

NBA Τελευταία Νέα