TOP-10: Οι καλύτερες φετινές μεταγραφές ξένων παικτών (pics)

Θοδωρής Βασίλης
TOP-10: Οι καλύτερες φετινές μεταγραφές ξένων παικτών (pics)

bet365

Τρεις και σήμερα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League και το gazzetta.gr παραθέτει τις δέκα καλύτερες μεταγραφές ξένων στο νέο πρωτάθλημα.

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η προετοιμασία των ομάδων της Super League έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο και απομένουν οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθούν τα ρόστερ. Το gazzetta.gr κάνει μια πρώη αποτίμηση για τις δέκα καλύτερες μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών.

Πόντους Βέρνμπλουμ (ΠΑΟΚ): Αποτέλεσε το σίριαλ του καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε από νωρίς για τον Σουηδό μεσοαμυντικό στον οποίο είχε καταθέσει δελεαστική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα. Από την πλευρά του ο Σουηδός άσος δεν βιαζόταν να απαντήσει περιμένοντας να δει ποια πρόταση τον συμφέρει περισσότερο και παρότι κάποια στιγμή ήρθε στην Θεσσαλονίκη η όποια συμφωνία έδειχνε να χαλάει. Τελικά με την επιμονή του Δικεφάλου του Βορρά η σπουδαία κίνηση πραγματοποιήθηκε και ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή δεδομένα από το πάνω ράφι.

Μπίμπρας Νάτχο (Ολυμπιακός): Οι Πειραιώτες έψαχναν για ένα οκτάρι που θα κάνει την διαφορά και το βρήκαν στο πρόσωπο του αρχηγού της εθνικής Ισραήλ. Ο πρώην άσος της TΣΣΚΑ Μόσχας είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και αποδεδειγμένα ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό σε μια θέση που η ομάδα πονούσε.

Εζέκιελ Πόνσε (ΑΕΚ): Ο Αργεντινός επιθετικός της Ρόμα ήρθε για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο και όλοι στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα έχουν βρει άλλο ένα λαβράκι. Ο 21χρονος επιθετικός προέρχεται από μια μέτρια χρονιά στην Λιλ και ο ίδιος έρχεται με όρεξη να δώσει απαντήσεις και να στείλει μήνυμα στους «τζιαλορόσι».

Εβγέν Χατσερίδι (ΠΑΟΚ): Ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να κάνει τα ψώνια του από τις αγορές της Ρωσίας και των γειτονικών χωρών και από την Ντιναμό Κιέβου ήρθε ο διεθνής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός Εβγέν Χατσερίδι, ένας παίκτης με παραστάσεις και πρωταγωνισιτκό ρόλο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ντάνιελ Ποντένσε (Ολυμπιακός): Όταν η πρώην σου ομάδα σε τρέχει στα δικαστήρια για να μην σε χάσει χωρίς κανένα αντίτιμο κάτι δείχνει για την αξία σου. Ο λόγος για τον Πορτογάλο δεξιό εξτρέμ Ντανιελ Ποντένσε ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό για να καλύψει το δεξιό άκρος της επίθεσης και μέχρι στιγμής έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις δείχνοντας ότι θα είναι από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν.

Σεμπάστιαν Έρικσον (Παναιτωλικός): Όταν αποκτάς έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από το ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας φορέσει την φανέλα της Κάλιαρι, και ήταν βασικός σε όλες τις «μικρές» εθνικές της Σουηδίας, ενώ έχει γράψει και 7 συμμετοχές με την ανδρών δεν μπορεί παρά να είναι καλός παίκτης. Στον Παναιτωλικό έψαχναν για έναν παίκτη βαρόμετρο στο κέντρο και ο Σεμπάστιαν Έρικσον είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο αυτό.

Μπρούνο Γκάμα (Άρης): Ο Άρης επέστρεψε και θέλει να πρωταγωνιστήσει και για τον λόγο αυτό προέβη σε κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές. Η καλύτερη από αυτές είναι αυτή του 31χρονου Πορτογάλου άσου, Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και ήρθς στου; «κίτρινους» με στόχο να επαναφέρει την χαμένη αίγλη.

Μαχμούντ Σικαμπάλα (Απόλλων Σμύρνης): Σπουδαία μεταγραφή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ζάμαλεκ για τον δανεισμό του Σικαμπάλα. Και μπορεί ο 32χρονος πλέον Αιγύπτιος να μην έμαθε μπάλα στον Ριβάλντο, αλλά με τον Απόλλωνα μπορεί να προσφέρει στιγμές μαγείας και να βοηθήσει την ομάδα του Ισμαέλ να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μπασέμ Μόρσι (ΑΕΛ): Μεταγραφή από το πάνω ράφι στην ΑΕΛ η οποία απέκτησε τον διεθνή Αιγύπτιο επιθετικό Μπασέμ Μόρσι. Ένας φορ που είχε 50 γκολ σε 136 ματς με την φανέλα της Ζάμαλεκ φτάνοντας μάλιστα να είναι ο βασικός φορ της εθνική Αιγύπτου! Παίκτης που δεδομένα κάνει την διαφορά σε τέτοιες ομάδες.

Ρόλαντ Άλμπεργκ (Πανιώνιος): Όταν έχεις μάθει το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ολλανδίας και αποτελείς μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων των «οράνιε», σημαίνει ότι είσαι ποδοσφαιριστής αξίας. Έτσι, και στον Πανιώνιο ευελπιστούν πως ο 27χρονος Άλμπεργκ θα κάνει την διαφορά στην Πλατεία και θα αντικαταστήσει επάξια τον Μασούντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα