Το κορυφαίο κάρφωμα στην ιστορία ανήκει στον Κάρτερ! (vids & poll)

Νίκος Καρφής
Το κορυφαίο κάρφωμα στην ιστορία ανήκει στον Κάρτερ! (vids & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν το κορυφαίο κάρφωμα στην ιστορία του ΝΒΑ, δίνοντας τους 21 επιλογές και η πρωτιά πήγε στον Κάρτερ για την... πτήση του πάνω από τον Βάις!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Βινς Κάρτερ προσπάθησε να κάνει το κάρφωμα που είχε αφήσει όλον τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game το 2000 και έδωσε... μαγική ασίστ στο gazzetta.gr για ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα-poll!

Μέσα από μια... δεξαμενή 21 εκπληκτικών καρφωμάτων, οι αναγνώστες είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να αναδείξουν το κορυφαίο στην ιστορία του ΝΒΑ

Τα άτομα που ψήφισαν έφτασαν τα 2335 και όπως φαίνεται ο Κάρτερ, ο οποίος πέρασε πάνω από τον Βάις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ (δεν μπορούσαμε να μην το έχουμε στη λίστα και ας μην έγινε σε κάποιον αγώνα ΝΒΑ, φτάνει που το έκανε ένας NBAer) είχε τους περισσότερους υποστηρικτές. Πως να ξεχάσεις την φοβερή πτήση που έκανε ο κορυφαίος dunker όλων των εποχών!

Ο Vinsanity αναδείχθηκε πρώτος για αυτό το επικό κάρφωμα, συγκεντρώνοντας το 27% των συνολικών ψήφων, δηλαδή μάζεψε 597. Τα άτομα που συμμετείχαν δεν μπόρεσαν να ξεχάσουν και το μαγικό κάρφωμα του Μάικλ Τζόρνταν που πάτησε από τη βολή στον διαγωνισμό καρφωμάτων και έτσι του έδωσαν την δεύτερη θέση με 284 (13%).

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ξανά ο Air για το... πόστερ με... θύμα τον Γιούν που συγκέντρωσε το 8% των προτιμήσεων σας (184 ψήφοι). Έχει τους πιστούς οπαδούς του ο GOAT. Βέβαια τα καρφώματα του σίγουρα αξίζουν να βρεθούν στο TOP 3.

Tην πεντάδα κλείνουν οι Τζούλιους Έρβινγκ για το αξέχαστο κάρφωμα του απέναντι στους Λέικερς και ο Βινς Κάρτερ (διπλή εκπροσώπηση στο TOP 5) για τα... όργια του στον διαγωνισμό καρφωμάτων του 2000 και ειδικότερα για το ασύλληπτο (360 + ανεμόμυλος) κάρφωμα που έκανε τότε.

Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθείτε τα 21 καρφώματα που ήταν υποψήφια και να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο τέλος του κειμένου!

Βάλτε την ένταση στο τέρμα και απολαύστε ξανά τα 21 καρφώματα που ήταν υποψήφια!

Όταν ο Μπαρόν Ντέιβις έκανε «πόστερ» τον Κιριλένκο

O Kόμπι... ξεφτυλίζει τον Ντουάιτ Χάουαρντ

Mε τον Πίπεν δεν τα... βάζεις κύριε Γιούιν

To trademark κάρφωμα του «Doctor J»

Πετάει, πετάει ο Τομ Τσέιμπερς

Ο Τζόνσον γίνεται ο... εφιάλτης του Χακίμ the dream Ολάζουον

H φοβερή σφυριά του Κάρτερ στον Μούρνινγκ

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες Βαρεζάο. Τον Ουέιντ δεν τον ταπώνεις, τον Ουέιντ

Όταν ο Γκρίφιν... καβάλησε τον Μοζγκόφ

Η... μαύρη μέρα του Κέντρικ Πέρκινς

Ντρίμπλα πίσω από την πλάτη ο Κόμπι και κάρφωμα

Πού πήδηξες ρε Τζέι Άρ Σμιθ;

Όταν ο ΝτεΆντρε δεν λυπήθηκε τον Μπράντον Νάιτ

O GOAT προσφέρει μια τέλεια... περιποίηση προσώπου στον Γιούν

H... απογείωση του μετρ του είδους, Σον Κεμπ και η... κατεδάφιση του Λίστερ

Βρε Μπόστιαν Νάχμπαρ, δεν ήξερες για τον Tζέραλντ Ουάλας, δεν ρώταγες;

Πως να λείψει ο Human Highlight Film, Ντομινίκ Ουίλκινς.... Καημένε Μπομπ Λανίερ!

Όταν... πέταξε ο Θεός!

Θα μπορούσε να είναι το κάρφωμα που έβαλε τον αγκώνα του στο καλάθι ή αυτό που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια και κάρφωσε!. Όμως επιλογή μας από τον αξεπέραστο διαγωνισμό καρφωμάτων του 2000 είναι η στιγμή που ο Κάρτερ κάνει... αυτό και ο εκφωνητής λέει Let's Go Home!

Aνεμόμυλος + 360 ή αλλιώς Πολ Τζορτζ! Σε κανονική ροή αγώνα παρακαλώ...

Όταν ο Κάρτερ περνούσε πάνω από τον Βάις... Χωρίς λόγια!

 

NBA Τελευταία Νέα