Αριθμοί και στοιχεία από τη 10η αγωνιστική (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Αριθμοί και στοιχεία από τη 10η αγωνιστική (pics)

bet365

Ο «χαμός» με τις κάρτες στο ΟΑΚΑ, τα πολλά λάθη του Γιαννούλη και τα αντίστοιχα ελάχιστα του Πλατανιά, που όμως δεν απέφυγε τη συντριβή στο «Καραϊσκάκης», ξεχώρισαν από τις στατιστικές κατηγορίες της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Στην τελευταία αγωνιστική της Superleague Σουρωτή πριν τη διακοπή για τα μπαράζ των Εθνικών Ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, υπήρχαν και πάλι αριθμοί και στατιστικά στοιχεία που ξεχώρισαν, τόσο αμυντικά, όσο και ομαδικά.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Ο Ατρόμητος κατέγραψε 16 τελικές απέναντι στον Πανιώνιο, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στη 10η αγωνιστική. Οι Περιστεριώτες συνολικά ως τώρα στο πρωτάθλημα ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία με 105, βλέποντας την «πλάτη» μόνο της ΑΕΚ (133), του ΠΑΟΚ (120) και του Ολυμπιακού (110).

Αντίθετα, η Λαμία με 4 κόντρα στον Λεβαδειακό δημιούργησε τις λιγότερες, ενώ συνεπής εμφανίζεται η επίδοση σε σχέση με τα πεπραγμένα της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ ως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού έχει περισσότερες (69) μόνο από την ΑΕΛ (64).

Ατομικά, ο Μπούντνικ είχε μόνος του 5 στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και δεν κατάφερε να σκοράρει

ΚΑΡΤΕΣ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΚ, μετά από αυτά με Ολυμπιακό και Ξάνθη, καταγράφηκε η μερίδα του λέοντος στις κάρτες. Στο ντέρμπι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ ο Αρετόπουλος έβαλε το χέρι στο τσεπάκι 16 φορές, βγάζοντας 13 κίτρινες και 3 κόκκινες. Όπως φαίνεται και στα συνολικά ομαδικά στατιστικά της λίγκας, η ομάδα του Χιμένεθ βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα (35) και ο ΠΑΟΚ λίγο χαμηλότερα (30), αν και οι επιδόσεις όλων των ομάδων βρίσκονται κοντά.

ΛΑΘΗ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0, όμως δεν απέφυγε τα πολλά λάθη (58), τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Συνολικά ως τώρα στους 10 αγώνες που έχει δώσει, βρίσκεται στο μέσο της λίστας (410).

Αντίθετα, η ΑΕΚ έκανε τα λιγότερα (26), σε μια λόγική επίδοση, με βάση το γεγονός πως συνολικά έχει καλή επίδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εντύπωση προκαλούν τα πολύ λίγα λάθη του Πλατανιά (27), που όμως ηττήθηκε με 5-1 από τον Ολυμπιακό.

Ατομικά, ο Γιαννούλης υπέπεσε σε 13 στον αγώνα με τους «πράσινους» στο «Θ. Κολοκοτρώνης», φτάνοντας τα 48 στο πρωτάθλημα. Ο Σοτζάεϊ Μασούντ έκανε 10, παραμένοντας στην κορυφή των παικτών με τα περισσότερα.

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ

Όσον αφορά τα κλεψίματα, o Μάντσον κατέγραψε 7, ενώ με 32 σε 9 αγώνες με τον Ατρόμητο, συγκαταλέγεται στους καλύτερους «κλέφτες» της Superleague Σουρωτή.

MVP

Τέλος, ως παίκτης που ξεχώρισε στην αγωνιστική αναδεικνύεται ο Μπρίτο. Ο σέντερ φορ της Ξάνθης σκόραρε δις στην εκτός έδρας νίκη των Ακριτών επί του Παναιτωλικού και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 4, καθώς κι εκ των πρώτων «κανονιών» του πρωταθλήματος, με λιγότερα μόνο από τον Πρίγιοβιτς και τον Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα), που έχουν από 5. Εξάλλου, στο παιχνίδι του Αγρινίου, ο 30χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε και 2 κλεψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ σε 86’ συμμετοχής, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο μεγάλο «διπλό» της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα