Ασεμνες χειρονομίες... ανδρισμού από ποδοσφαιριστές

Gazzetta team
Ασεμνες χειρονομίες... ανδρισμού από ποδοσφαιριστές

bet365

Το gazzetta.gr πήρε την αφορμή από την κίνηση του Δημήτρη Πέλκα και θυμάται αντίστοιχες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πάνω στην ένταση της στιγμής, έδειξαν τον... ανδρισμό τους.

Ο Πέλκας, σκοράροντας στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, έπιασε τα γεννητικά του όργανα, σε μια κίνηση που κατακρίθηκε, την οποία όμως υπερασπίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς και από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είχε να δηλώσει πως:

«Δε σήμαινε κάτι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός, δεν πήγαινε σε κάποιον. Όταν μπαίνεις αλλαγή, σκοράρεις ένα γκολ στο 95’ και δίνεις τη νίκη στην ομάδα σου, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κανέναν. Δεν πήγαινε πουθενά, ο πανηγυρισμός. Ήθελα να δείξω ότι σαν ομάδα έχουμε τσαγανό και δε μετανιώνω για κάτι».

Φυσικά δεν επρόκειτο για... παρθενογένεση, αφού έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά, αν και όχι με... πιάσιμο, αλλά με «ζύγισμα».

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που ξέσπασαν δείχνοντας στον κόσμο τα... cojones τους και πόσο βαριά είναι αυτά όταν η μπάλα «καίει».

Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι η κίνηση του Λέτο στο παιχνίδι της Λεωφόρου απέναντι στην Κέρκυρα εκείνο το... χιονισμένο βράδυ, ενώ και ο Λούκας Βιγιαφάνιες είχε κάνει ανάλογη κίνηση στη Νέα Σμύρνη, στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, όμως κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τους παίκτες των Νεοσμυρνιωτών αμέσως μετά το ματς.

Πηγαίνοντας το χρόνο ακόμα πιο πίσω, θα βρούμε τον Παϊτίμ Κασάμι να κάνει κάτι αντίστοιχο προς τους οπαδούς της ΑΕΚ σε ματς του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 2014-2015, ο Χρήστος Αραβίδης με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει κάνει ανάλογη κίνηση σε πανηγυρισμό του για γκολ της «Ένωσης» πριν από λίγα χρόνια, ενώ και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι είχε ξεσπάσει με ανάλογο τρόπο, σ' εκείνο τον αξέχαστο και συγκλονιστικό τελικό Κυπέλλου, το 2009.

Μάλιστα, είχαμε... διπλό «χτύπημα» σε αυτό το παιχνίδι, αφού και ο Σωτήρης Κυργιάκος είχε «ξεφύγει», στα τρομερά συναισθήματα που προκαλούσε η αναμέτρηση, με κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στο... ίδιο μήκος κύματος με τις προαναφερθείσες.

Ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, ο... τρελό – Πάμπλο Γκαρσία είχε κάνει τα δικά του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έδειξε το ... βάρος των cojones του, αλλά ήταν τέτοια φυσιογνωμία του και το πάθος που ξεχείλιζε σε κάθε του εμφάνιση, ώστε να μην προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν. Μάλιστα, είχε κάνει και την... αναφορά του σε συνέντευξη Τύπου, όσον αφορά στους αγαπημένος του οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα