Το αποφάσισε για Ρίο ο Μπολτ

Gazzetta team
Το αποφάσισε για Ρίο ο Μπολτ

bet365

Στο Λονδίνο έγινε «ζωντανός-θρύλος». Στο Ρίο στοχεύει να το πάει λίγο παραπέρα… Ο Γιουσέιν Μπολτ ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ταξίδι στο Ρίο το 2016 για το «3 στα 3».

Το περασμένο καλοκαίρι στη βρετανική πρωτεύουσα ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κατόρθωσε αυτό που κανείς δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν. Τα τρία χρυσά που είχε πανηγυρίσει πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο σε 100μ, 200μ και στη σκυτάλη 4Χ100μ παρέμειναν στην κατοχή του και παρότι λίγες ώρες μετά το θρίαμβό του δήλωνε ότι πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στους Αγώνες του Ρίο, εντούτοις άλλαξε γνώμη.

Στα 26 του χρόνια ο Μπολτ είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κόσμος των σπριντ. Θα είναι όμως έτσι και στα 30 του στη Βραζιλία; Ο 22χρονος Γιόχαν Μπλέικ έδειξε ότι γρήγορα θα πάρει τη σκυτάλη από τον συμπατριώτη του και μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα καταφέρει τότε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

«Θα πάω στο Ρίο με στόχο να υπερασπιστώ τους τίτλους μου. Δεν σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποιο άλλο αγώνισμα, γιατί θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι δυνατό να το κάνω ξανά», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μπολτ και συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να μείνω συγκεντρωμένος και να πιέζω τον εαυτό μου. Θέλω να δω πόσο γρήγορα μπορώ να τρέξω και αυτό θα προσπαθώ κάθε χρόνο, να τρέχω όλο και πιο γρήγορα».

 

Τελευταία Νέα