Juventus Soccer Schools

Gazzetta team
Juventus Soccer Schools

bet365

H «Μεγάλη Κυρία« του ιταλικού ποδοσφαίρου, η ιστορική ομάδα των 28 Πρωταθλημάτων και 9 Κυπέλλων Ιταλίας, των 2 Champions Leagues και των συνολικά 6 ευρωπαϊκών τίτλων (3 Κύπελλα UEFA, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων) και των εκατομμυρίων φιλάθλων σε όλο τον κόσμο, η μεγάλη Juventus συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά την αποκλειστική της συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα!

Η Juventus Soccer Schools, που ιδρύθηκε το 2004, έναν χρόνο μετά το 12ετές συμβόλαιο που υπέγραψε η “Βέκια Σινιόρα” με τη Nike με βάση το Τορίνο και με φόντο την εμπορική επέκτασητης συνεργασίας, αναγνωρίστηκε το 2009 ως το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ποδοσφαίρου στην Ιταλία. επεκτείνεται πέρα από τον εμπορικό τομέα, στη δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, η Juventus Soccer Schools εγκαινίασε την πρώτη της αποκλειστική διεθνή συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, για την Ελλάδα και την Κύπρο και από την πρώτη σεζόν της λειτουργίας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σχολείου στην Παλλήνη, προσέλκυσε εκατοντάδες λιλιπούτειους ποδοσφαιρόφιλους.

Το πρόγραμμά της, συνιστά ένα μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης, αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού.
Βασίζεται κυρίαρχα στην επιλογή και εκπαίδευση προπονητών και προσωπικού, μέσα από τη λειτουργία και τις πιστοποιήσεις που παρέχει το Κέντρο Σπουδών Juventus Soccer Schools (Τurin University, Juventus Academy) και σε πάνω σε ένα επιστημονικά ορισμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο και αυστηρό εσωτερικό κανονισμό προστασίας που ακολουθεί ηλικιακά το κάθε παιδί.

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι προπονήσεις και η πρόοδος των παιδιών εποπτεύεται και αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από το προπονητικό team της Juventus Soccer Schools Ιταλίας.

Η Juventus Soccer Schools μετά από 3 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα Εκπαιδευτήριά μας και την πολύ πετυχημένη διεξαγωγή των τουρνουά Gollissimo και του Juventus Summer Camp, διευρύνει τις δράσεις της και από πέρυσι δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της Juventus Athens Academy.

Όλοι οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι, λοιπόν, έχουν πλέον τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 εναλλακτικά προγράμματα, Juventus Athens Soccer School και Juventus Athens Academy. Τα δύο προγράμματα είναι πανομοιότυπα ως προς το Μοντέλο Εκπαίδευσης Ποδοσφαίρου, το εκπαιδευτικό πλαίσιο, τον εσωτερικό κανονισμό, την εκπαίδευση και πιστοποίηση προπονητών και προσωπικού και την εποπτεία και αξιολόγηση από το team της Juventus Soccer Schools Ιταλίας και φυσικά διευθύνονται από τον Ιταλό αρχιπροπονητή, Κρίστιαν Μικόνο που από το 2009 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Juventus Nike Kit

Όλοι οι συμμετέχοντες ξεκινώντας απ'τη χρονιά 2012-2013 θα παραλάβουν το Juventus Nike kit όπως παρακάτω:
* 2 Nike λευκά κοντομάνικα προπονητικά μπλουζάκια
* 2 Nike μαύρα προπονητικά σορτσάκια
* 2 Nike ζευγάρια μαύρες κάλτσες ποδοσφαίρου
* 1 Nike φόρμα προπόνησης (τζάκετ και φόρμα)
* 1 Nike hard case τσάντα
* 1 Nike φόρμα αγώνα (extra jacket αποστολής για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α., ανάλογα με το ηλικιακό group)



2η χρονιά Juventus Player kit Β
* 1 Nike λευκό κοντομάνικο προπονητικό μπλουζάκι
* 1 Nike μαύρο προπονητικό σορτσάκι
* 1 Nike ζευγάρι μαύρες κάλτσες ποδοσφαίρου
* 1 Nike μπουφάν προπόνησης
* 1 Nike αντιανεμικό
* 1 Nike φόρμα αγώνα (extra φόρμα αποστολής για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α., ανάλογα με το ηλικιακό group)



mob:6973300306 Γραμματεία Juventus Soccer schools
fax:2106030570
http://www.cgs.gr/juventus/


Διαδικασία Εγγραφών

Ο γονέας ή κηδεμόνας θα λαμβάνει από τη γραμματεία της Ακαδημίας Juventus Soccer Schools
τη Φόρμα Εγγραφής.
Η οποία θα πρέπει:
• Να διαβαστεί προσεχτικά- κυρίως το σημείο που αφορά τα προσωπικά δεδομένα (νόμος προστασίας προσωπικών δεδομένων).
• Να συμπληρωθεί στο σύνολο της
• Να υπογραφεί στα απαιτούμενα σημεία
• Να συμπεριληφθούν τα ζητούμενα έγγραφα
• Τα παιδιά που ηλικιακά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΟ (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.) θα πρέπει να εκδώσουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
Link για Φόρμα Εγγραφής
http://www.cgs.gr/juventus/attachments/article/20/Forma_Eggrafis_2012_13.pdf

 

Τελευταία Νέα