Ο μυστικός γάμος του Τοροσίδη

Gazzetta team
Ο μυστικός γάμος του Τοροσίδη
Παρελθόν αποτελεί από το κλαμπ των εργένηδων ο Βασίλης Τοροσίδης εδώ και μερικό καιρό, αφού με... άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σοφία, με πολιτικό γάμο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακό έγινε πριν από λίγες ημέρες πατέρας, αφού ήρθε στον κόσμο και η νεογέννητη κόρη του. Αυτός ήταν και ο λόγος όπως φαίνεται που επέσπευσε και τις διαδικασίες του γάμου πριν από μερικούς μήνες, ύστερα δηλαδή από το άκουσμα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ο διεθνής άσος είναι επτά χρόνια μαζί με τη Σοφία, αφού γνωρίζονταν από τότε που αγωνιζόταν ακόμα στην Ξάνθη. Εκείνη βέβαια κατάγεται από το Λουτράκι, ωστόσο είχε μετακομίσει στην ακριτική πόλη λόγω σπουδών. Όταν όμως ο «Τόρο» της ζήτησε να την ακολουθήσει μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, εκείνη δεν αρνήθηκε και έτσι άρχισαν να γίνονται όλο και πιο... γερά τα δεσμά, μιας και στη συνέχεια γνωρίστηκαν και οι γονείς του ζευγαριού.

Όσον αφορά τον θρησκευτικό τους γάμο, αυτός υπάρχουν οι σκέψεις να γίνει με τη νέα χρονιά, όπως αναφέρει η «Real», μαζί με την βάπτιση της κόρης τους.