Η Ζήνα... έκρυψε 4,2 εκ. ευρώ!
Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα δημοσιεύει σήμερα ρεπορτάζ σύμφνωνα με το οποίο, οι έλεγχοι του Σώματος Διώξες Οικονομικού Εγκλήματος εμφανίζουν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγο της τα δέκα τελευταία χρόνια απέκρυπταν μεγάλα εισοδήματα, με τα οποία αγόραζαν πολυτελή αυτοκίνητα, σκάφη και ακίνητα.
Ύστερα από ενδελεχή έρευνα του ΣΔΟΕ που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα, Πρώτο Θέμα προέκυψε ότι:
-Το ζεύγος κατείχε ένα σκάφος Fantom 48, αξίας 810.000 ευρώ. Κατά την αγορά του το 2007 δηλώθηκε ως επαγγελματικό με αποτέλεσμα να μη πληρωθεί το Φ.Π.Α. Το σκάφος ανήκε σε μια εταιρεία με την επωνυμία ΣΑΡΥΛ ΝΕΠΑ και ενοικιαζόταν σε δύο εταιρείες του σύζυγού της γνωστής τραγουδίστριας,κ Λύρα.
Για να είναι εντάξει φορολογικά, οι εταιρείες του πρώτου πλήρωσαν περίπου 40.000 ευρώ ενοίκιο για τρία χρόνια στην εταιρεία του ζεύγους που ήταν ιδιοκτήτρια του σκάφους δηλαδή στη ΣΑΡΥΛ ΝΕΠΑ. Οι εκθέσεις που έκανε το ΣΔΟΕ συμπεραίνουν ότι το σκέφος ήταν ιδιωτικής χρήσης και δεν ενοικιαζόταν.
Πηγή: newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Εμείς είμαστε καλά, ο Μαζωνάκης πέθανε»: Η ατάκα του Σταμάτη Γονίδη που «πάγωσε» την Άντζελα Δημητρίου (και όχι μόνο)
- Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως την επανέφεραν με απινιδωτή σε ιατρείο: «Τους είπα "σβήνω"»
- «Ήρθε η στιγμή σου»: Η δημόσια «ασπίδα» της Υβόννης στον Ρέμο μετά τον σάλο στη Θεσσαλονίκη
