Με Ερτέλ, Κοζέρ και Σεραφέν η λίστα της Γαλλίας για τα «παράθυρα»

Με Ερτέλ, Κοζέρ και Σεραφέν η λίστα της Γαλλίας για τα «παράθυρα»

Με Ερτέλ, Κοζέρ και Σεραφέν η λίστα της Γαλλίας για τα «παράθυρα»

bet365

Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη λίστα των 17 διεθνών που υπολογίζει ο Βενσάν Κολέ στα «παράθυρα» της FIBA, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τομά Ερτέλ, Κέβιν Σεραφέν και Φαμπιάν Κοζέρ.

Οι «Bleus» έχουν μπροστά τους τις αναμετρήσεις με το Βέλγιο (24/11) και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (27/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ενώ η γαλλική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των 17 διεθνών που υπολογίζονται για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

Μάλιστα ομοσπονδιακός προπονητής Βενσάν Κολέ κάλεσε τρεις παίκτες που θα έχουν υποχρεώσεις στην Euroleague εκείνη την περίοδο: Τους Κέβιν Σεραφέν, Τομά Ερτέλ της Μπαρτσελόνα και τον Φαμπιάν Κοζέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι υπόλοιπες επιλογές των Γάλλων για τα «παράθυρα»: Αντριού Αλμπισί (Ανδόρα), Αξέλ Μπουτέιγ (Λιμόζ), Μπορίς Ντιαό (Λεβαλουά), Μουσταφά Φολ (Σακάρια), Ουίλιαμ Χάουαρντ (Λιμόζ), Έντουιν Τζάκσον (Γκουανγκντόνγκ), Μαμαντού Τζαϊτέ (Λιμόζ), Αξέλ Ζουλιάν (Ντιζόν), Λααού Κονατέ (Ναντέρ), Αλέν Κοφί (Ορτέζ), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ), Πολ Λακόμπ (Μονακό), Αμίν Νουά (Βιλερμπάν), Ελί Οκομπό (Ορτέζ).

«Η λίστα που παρουσιάστηκε σήμερα περιλαμβάνει παίκτες με ταλέντο και φιλοδοξία. Ορισμένοι εξ αυτών έχουν την εμπειρία διεθών αγώνων και κάποιοι άλλοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί από την αρχή ώστε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019» εξήγησε ο Κολέ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα