Γουεμπανιάμα: «Εάν είμαι στο Παρίσι και δεν πάρουμε το χρυσό θα είναι αποτυχία»

Βίκτορ Γουεμπανιάμα

bet365

Αισιόδοξος φαίνεται ο Γουεμπανιάμα για την εθνική Γαλλίας και τους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισίου.

Ο νεαρός σταρ του NBA που αγωνίζεται από τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος στο Ολυμπιακό τουρνουά εκπροσωπώντας τη χώρα του στο Παρίσι, ενώ δεν έκρυψε και το πόσο ψηλά στοχεύουν ως ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η εθνική Γαλλίας έχει κληρωθεί στον Β’ όμιλο μαζί με τη Γερμανία την Ιαπωνία και τη νικήτρια από το προολυμπιακό τουρνουά της Ρίγας (Γεωργία, Φιλιππίνες, Λετονία, Βραζιλία, Καμερούν, Μαυροβούνιο).

Μεταξύ άλλων ο Γουενμπανιάμα δήλωσε

«Έχουμε πιθανόν έναν όμιλο παγίδα, ακόμα και αν μας φαίνεται ενδιαφέρον και αντιμετωπίσιμος. Οι ΗΠΑ; Παίζοντας με μία ομάδα σαν αυτή στον όμιλο ή στα ημιτελικά είναι το ίδιο. Το γεγονός ότι θα έρθουν… γεμάτοι είναι το καλύτερο για εμένα. Προτιμώ να παίζω με όλες τις καλύτερες επιλογές κάθε χώρας παρά μόνο με 2 ή 3 από αυτές.

Εάν είμαι στους Ολυμπιακούς, εάν έχω την ευκαιρία δηλαδή να είμαι εκεί, και δεν πάρουμε το χρυσό θα είναι μία αποτυχία. Νομίζω ότι θ μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Πιστεύω ότι οι στόχοι μα είναι εφικτοί αν παίξουμε χωρίς ενδοιασμούς».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα