Παίζει το μέλλον του στην Αργεντινή ο Ικάρντι! (pics)

Παίζει το μέλλον του στην Αργεντινή ο Ικάρντι! (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Παίζει το μέλλον του στην Αργεντινή ο Ικάρντι! (pics)

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι παίζει με την τύχη του και την θέση του στην εθνική Αργεντινής μετά την κίνηση του να πάει για σκι με την σύντροφό του Γουάντα Νάρα ενώ ήταν τραυματίας με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο φιλικά των «γκαούτσος» με Ρωσία και Νιγηρία.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ιρλανδία – Δανία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Φαίνεται πως ο Μάουρο Ικάρντι για άλλη μια φορά παίζει με την τύχη του. Ο αρχηγός της Ίντερ τέθηκε εκτός από τα δύο φιλικά παιχνίδια της Αργεντινής με την Ρωσία και τη Νιγηρία λόγω προβλήματος στο δεξί γόνατο. Η διάγνωση του ιατρικού τιμ ήταν για πέντε ημέρες εκτός προπονήσεων κάτι που σήμαινε ότι θα μπορούσε να δώσει το παρών στο σημερινό φιλικό με τους «αετούς».

Παρόλα αυτά αποφασίστηκε σε συνεννόηση όλων των πλευρών να μην ρισκάρει για να μην υπάρξει κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού με τον Ικάρντι να αποχωρεί από την αποστολή. Τις τελευταίες ώρες ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την σύντροφό του Γουάντα Νάρα σε κάποιο χειμερινό θέρετρο.

Όπως ήταν λογικό οι φωτογραφίες αυτές έκαναν άσχημη εντύπωση τόσο στον Χόρχε Σαμπάολι όσο και στην Ομοσπονδία αφού θεωρούν ότι ουσιαστικά τους «πρόδωσε»,αφού και στον αγώνα με τη Νιγηρία μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά ούτε στην Ιταλία επέστρεψε για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας, τα ΜΜΕ της Αργεντινής τονίζουν πως δεν αποκλείεται η ενέργεια αυτή να έχει επιπτώσεις για τον Ικάρντι και την παρουσία του στην αποστολή της «αλμπιτσελέστε» με τον Σαμπάολι να έχει αποφασίσει να δώσει μια νέα ευκαιρία στον Ιγουαΐν μετά και τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Γιουβέντους.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ικάρντι από τις διακοπές του:

Good Morning #ice #snow #snowing #MI9

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mauro Icardi (@mauroicardi) στις

@wanda_icardi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mauro Icardi (@mauroicardi) στις

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα