«Φροντιστήριο» στον Ντάλιτς από Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς!

«Φροντιστήριο» στον Ντάλιτς από Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς!

bet365

Ο Ντάλιτς τόνισε πως δεν πρέπει να πέσει στην... παγίδα της Ελλάδας, υποστηρίζοντας πως Μαρτίνεθ, Μπαζντάρεβιτς τον βοήθησαν στη... μελέτη.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ετοιμάζεται για τον δεύτερό του «τελικό» στον πάγκο της Κροατίας και σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει την Ελλάδα με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς. «Η Ελλάδα θα παίξει χωρίς τον Μανωλά, αλλά θα τον αντικαταστήσει με τον Παπαδόπουλο. Παρά τις απουσίες η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένω την Ελλάδα να παρουσιαστεί πολύ δυνατή αμυντικά στο Μάξιμιρ και να επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παρασυρθούμε κι αν καταφέρουμε θα είναι δύσκολο γι αυτή να σκοράρει» τόνισε ο Ντάλιτς.

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας είχε ένα μήνα μπροστά του για να «διαβάσει» την Εθνική μας και στην προσπάθειά του αυτή τον βοήθησαν δυο προπονητές που βρήκαν τέσσερις φορές μπροστά τους την ομάδα του Σκίμπε. «Μίλησα δυο φορές με τον Μαρτίνεθ και κάποια πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα για μένα. Οι Ελληνες είναι πειθαρχημένοι, έξυπνοι και ειναι συνεχώς με εννέα παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν πρέπει να βιαστούμε, θα είναι λάθος». Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τους Κροάτες, ο Ντάλιτς πήρε αρκετές βοήθειες από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, τον πρώην Ομοσπονδιακό κόουτς της Βοσνίας.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα