Σκίμπε: «Έχουμε αβαντάζ γιατί η ρεβάνς είναι στην Ελλάδα» (vid)

Gazzetta team
Σκίμπε: «Έχουμε αβαντάζ γιατί η ρεβάνς είναι στην Ελλάδα» (vid)

bet365

Μιλώντας στο κανάλι της FIFA, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην Κροατία, ωστόσο υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την Εθνική το γεγονός πως ο επαναληπτικός είναι στο «Καραϊσκάκης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής:

«Πρώτα από όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια, τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Είναι μία πολύ δύσκολη και δυνατή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι.

» Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο παιχνίδι παίζεις λίγο περισσότερο αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα