Ο Σκίμπε θέλει παραμονή, η ΕΠΟ θα περιμένει...

Ο Σκίμπε θέλει παραμονή, η ΕΠΟ θα περιμένει...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σκίμπε θέλει παραμονή, η ΕΠΟ θα περιμένει...

bet365

Το συμβόλαιο του Σκίμπε φτάνει προς το τέλος του, ο Γερμανός έχει θετική διάθεση να συνεχίσει, όμως η ΕΠΟ θα περιμένει και άλλο για την τελική της απόφαση. Το Gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις.
Πως περνάνε έτσι τα χρόνια... Οκτώβριος του 2015 ήταν όταν ο Σκίμπε αναλάμβανε την Εθνική μας ομάδας και τυγχάνει πάλι Οκτώβριο (σ.σ. του 2017) να αρχίζει κουβέντα για το εάν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της.
Ο Γερμανός Μίκαελ Σκίμπε - γεννημένος το 1965 στο Γκεζελκίρχεν - θέλει πολύ να συνεχίσει στο τιμόνι της Ελλάδας, ωστόσο τελική κουβέντα δεν υπάρχει ακόμα. Η ΕΠΟ δεν είναι αρνητική ή τουλάχιστον δεν δείχνει αρνητική. Η αλήθεια είναι πως την Εθνική την σουλούπωσε αρκετά και κατάφερε να την βγάλει 2η από έναν όμιλο με Βέλγιο και Βοσνία. Βέβαια στα τελευταία ματς υπήρξαν αρκετά ερωτηματικά και για την διαχείρισή του και για το κοουτσάρισμά του και γενικά για τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων. Ειδικά με Κύπρο και ακόμα και με Γιβραλτάρ, που ξεκίνησε τον αγώνα με 2 αμυντικά χαφ.
Το συμβόλαιο του Σκίμπε τελειώνει τον Νοέμβριο και σε περίπτωση που περάσει στα τελικά του Μουντιάλ θα ανανεωθεί αυτόματα έως το καλοκαίρι. Επιπλέον θα πάρει και μισό εκατ. ως μπόνους εφόσον η Εθνική μας βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προς το παρόν η Ομοσπονδία θα περιμένει να δει κυρίως τα μπαράζ και μετά θα πάρει τις όποιες αποφάσεις της. Προφανώς και εάν δεν προκριθεί από τα μπαράζ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν άρδην και ο Γερμανός να βρεθεί εκτός Εθνικής. Όλα αυτά όμως θα κριθούν στο προσεχές διάστημα.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα