Τον Σκίμπε και τους διεθνείς τους ρώτησαν για το Καραϊσκάκη;

Τον Σκίμπε και τους διεθνείς τους ρώτησαν για το Καραϊσκάκη;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει τρία πράγματα στο blog του στο gazzetta για τη φημολογία περί αλλαγής έδρας της Εθνικής μας.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ασφαλώς και μπορεί η ΕΠΟ να δηλώνει ως έδρα της Εθνικής όποιο γήπεδο θέλει.

Να φύγει η ομάδα από το Καραϊσκάκη και να πάει στην Τούμπα η, στο ΟΑΚΑ η, στη Λεωφόρο η, να γυρνάει από εδώ κι από εκεί σε διάφορες πόλεις. Το Ηράκλειο, την Πάτρα, τη Λάρισα η, το Βόλο, όπου είχε διοργανωθεί και με…επιτυχία ο τελικός του Κυπέλλου.

Απλά, έχω κι εγώ δικαίωμα να αναρωτιέμαι, εφόσον ισχύουν τα σχετικά ρεπορτάζ, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και πολλούς μήνες και κατά καιρούς διαψεύδονται-εσχάτως από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τον Γραμμένο: ο Σκίμπε και οι διεθνείς ρωτήθηκαν από κανένα; Η, αν τι θέλετε αλλιώς, ο προπονητής και οι παίκτες θα ρωτηθούν; Γιατί οι πρώτοι που πρέπει να εκφράσουν άποψη είναι αυτοί, για κάνω λάθος;

Και π.χ. μπορεί να πουν ότι…

Εκτιμάνε το Καραϊσκάκη ως την καλύτερη «έδρα».

Τους αρέσει ο αγωνιστικός χώρος γιατί είναι ο καλύτερος σε ελληνικό γήπεδο.

Θεωρούν πολύ άνετα και λειτουργικά τα αποδυτήρια και γενικά όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Και άλλα πράγματα μπορεί να πουν υπέρ της παραμονής της Εθνικής στο Καραϊσκάκη ο ομοσπονδιακός προπονητής και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Όπως ασφαλώς μπορεί να πουν και τα εντελώς αντίθετα-δεν μπορώ εγώ να είμαι στο μυαλό τους.

Απλά ξέρω, όπως όλοι μας, ότι οι περισσότεροι διεθνείς είναι η, ήταν παίκτες του Ολυμπιακού, άρα μάλλον το βολεύονται το Καραϊσκάκη. Μιλάω για τους Τοροσίδη, Μανωλά, Ρέτσο, Σάμαρη, Μανιάτη, Μήτρογλου, Φορτούνη, αλλά και τους Καπίνο, Γιαννιώτη, Λυκογιάννη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σιώπη, Ταχτσίδη, Ανδρούτσο, Διαμαντάκο, Γιαννιώτα. Αυτοί είναι 16 και μπορεί να έχω ξεχάσει και κανένα!

Παρεμπιπτόντως, δεν έχω ακούσει ποτέ διεθνή, είτε του Παναθηναϊκού, είτε της ΑΕΚ, είτε του ΠΑΟΚ, είτε του εξωτερικού, να έχει διατυπώσει παράπονα για το Καραϊσκάκη…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.