Λοράντος: «Θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο»

Gazzetta team
Λοράντος: «Θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο»

bet365

Την πίστη του ότι η Βουλιαγμένη μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος εξέφρασε ο Τεό Λοράντος. Ο προπονητής του ΝΟΒ μίλησε για την πρόκριση στο τελικό μετά το 2004.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεό Λοράντος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για

- την πρόκριση της Βουλιαγμένης στον τελικό μετά το 2004


«Το 1999 ήταν ο τίτλος που κατέκτησε για τελευταία φορά η ομάδα. Η Βουλιαγμένη είναι 13 χρόνια χωρίς τίτλο και πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά για μία ομάδα με την ιστορία της. Ελπίζουμε ότι από σήμερα θα αλλάξει αυτό και θα συνεχίσουμε ανάλογα στο πρωτάθλημα. Πάντα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα. Εμείς παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα: ένα μέτριο προς καλό και στο δεύτερο είχαμε κακή εμφάνιση, όμως στην παράταση δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

- την αποβολή του Κώστα Τσαλκάνη

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιαστεί και δεν δίνουμε σημασία σε τέτοια ζητήματα. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη».

- τον τελικό με τη Χίο

«Δεν πιστεύω ότι όποια ομάδα (ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη) κέρδιζε, τότε θα πάρει αυτόματα το Κύπελλο. Η Χίος έχει θιγμένο εγωισμό, αφού έμεινε εκτός από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για αυτό».

- την μη προβολή της διοργάνωσης

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Είναι ανασταλτικός παράγοντας το γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Εδώ στο Αργοστόλι υπάρχουν δεκατρείς αθλητές από την Εθνική ομάδα του Πόλο και ο κόσμος θα είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου».

 

Τελευταία Νέα