Ελευθεριάδου: «Ένιωθα ότι ήταν η μέρα μου»

Δημήτρης Ντζάνης
H Νικόλ Ελευθεριάδου

bet365

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στις δηλώσεις της μετά τα επτά γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ματαρό στον ημιτελικό του Champions League, αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε πριν από τον αγώνα.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έκανε το παιχνίδι της ζωής της, σημείωσε επτά γκολ, έπαιξε παθιασμένη άμυνα και ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ματαρό με 16-12 στον ημιτελικό του Final 4 του Champions League στη Βαρκελώνη.

Η 26χρονη διεθνής περιφερειακή γνώρισε την αποθέωση για τη μεγαλειώδη εμφάνισή της, με την ίδια να δηλώνει στην ιστοσελίδα της European Aquatics.

«Όλη τη μέρα ένιωθα ότι ήμουν έτοιμη γι' αυτό το μεγάλο ματς και έβλεπα το ίδιο συναίσθημα από όλα τα κορίτσια. Όταν εκτέλεσα το πρώτο πέναλτι, ένιωσα αμέσως ότι αυτή ήταν η μέρα μου και ότι μπορούσα να κάνω μερικά ακόμα σουτ.

Είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ πότε σκόραρα για τελευταία φορά επτά σε ένα παιχνίδι, ίσως συνέβη μία φορά σε έναν πιο εύκολο αγώνα. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Τα πήγαμε πολύ καλά».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα