O Γαϊτάνος και η Χρυσή Αυγή

Gazzetta team
O Γαϊτάνος και η Χρυσή Αυγή
Χαμός έχει γίνει στα social media και γενικώς στο internet με τη δήλωση του Πέτρου Γαϊτάνου για τη Χρυσή Αυγή. Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά.

Το διαδίκτυο έχει κατακλειστεί από σχόλια που αφορούν τη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή εκλησιαστικών τραγουδιών, Πέτρου Γαϊτάνου, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι του αρέσει αυτό που κάνει η Χ.Α και ο τσαμπουκάς της, τόνισε ότι όταν βλέπει τους μαύρους να πουλάνε CD θέλει να τους τα σπάσει συτο κεφάλι και υποστήριξε ότι προτιμά η Χ.Α να ξεφεύγει, παρά να λούζεται την χαζοευγένεια των Μέσω Ενημέρωσης και των πολιτικών». Άλλα χιουμοριστικά, άλλα κακεντρεχή, άλλα υποστηρικτικά και άλλα υβριστικά, τα σχόλια για τον Γαϊτάνο σε όλο το ίντερνετ είναι πάρα πολλά διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά!

Παιδί Ποντίων προσφύγων ο Γαϊτάνος... Κάποιος να της εξηγήσει ότι ΧΑγιτες κυνηγούσαν κ χλεύαζαν τους γονείς της όταν ήρθαν από τη Σαμψούντα.
Όταν ο Πέτρος Γαϊτάνος κουβαλάει ατόφια την ιδεολογία των εραστών του στα σπίτια μας, δεν μας ανακατεύει στην προσωπική του ζωή;
Τελικά ο Γαϊτάνος τον αγκυλώνει τον σταυρό έτσι;
Καιάδας: βλάσφημος. Roberto Chaidi: αλβανός. Πέτρος Γαϊτάνος:ομοφυλόφιλος. Η ΧΑ αποδέχεται τη διαφορετικότητα.Αρκεί να είναι με το μέρος της
O Γαϊτάνος υποστήριξε την Χρυσή Αυγή επειδή την πέρασε για νέο χρώμα βαφής της Κολεστον
Λογικά ο Γαϊτάνος άρχισε να υποστηρίζει φανατικά τη Χρυσή Αυγή από τότε που του έφαγε τη δουλειά ο -αλλοδαπός- Χρήστος Σαντικάι
Η αμήχανη στιγμή που ο Γαϊτάνος συνειδητοποιεί ότι κανένας μαύρος δεν έβγαλε να πουλήσει cd του.
Ο Γαϊτάνος τη μεγάλη Πέμπτη βάφει τα αυγά χρυσά.
Ρε μην είστε χαζοί, ο Γαϊτάνος είναι το νέο υπερόπλο της Χρυσής Αυγής. Θα τον βάζουν να σου τραγουδάει 8 ώρες σερί και θα τα ομολογείς όλα.
Ο Γαϊτάνος ψελνει εκκλησιαστικους υμνους και θαυμαζει τη ΧΑ. Επισης ο ηλιος ανατελλει απο την ανατολη
Γιος μετανάστη, ομοφυλόφιλος και νεοναζί. Ευλόγησον.
Έρε και να έρθει εκείνη η μέρα που θα γίνει επιτέλους ο διαχωρισμός εκκλησίας κράτους...να δουμέ τότε όλοι οι χριστιανέμπορες του στυλ γαιτάνος, Άνθιμος και σια μιας και δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους από το βγάζουν λεφτά από τη πίστη των ανθρώπων...κλεφτρόνια θα καταλήξουν οι μισοί και βαποράκια οι υπόλοιποι....άντε που μας παριστάνετε και τους χριστιανούς χωρίς να κάνετε τίποτα από ότι είπε ο Ιησούς...
Αλλο ένα σκληρό αγόρι στο πλευρό των Μιχαλολιακο-Κασιδιάρηδων...Γίνανε πολλές...
Αφού του αρέσουν τόσο οι εκκλησιαστικοί ύμνοι, δεν έχει ακούσει ποτέ το "Αγάπα τον πλησίον σου, ως εαυτόν" ?? Δεν του είπε κανείς ότι μετά τους μετανάστες σειρά έχουν οι ομοφυλόφιλοι ?? ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ??
Ο μονος ειναι ....??? σε κριση και μεθυσι πεφτουν οι μασκες.Καιρος για απομυθοποιησεις ολων των ''ΔΗΘΕΝ''
Ιδιαίτερα αρνητική έκπληξη χμμμ ... ενω αμα λεγε πασοκ νδ που μας εφεραν σε αυτα τα χαλια..και σαλταρει ο κοσμος απο της ταράτσες θα ηταν οκ ? θα ειχε μια θετικοτητα το θεμα.. ή ξαφνικα ολοι ειναι αριστεροι και τοσα χρονια ηταν στο 4%3.5 %... α ρε τσαμπο που σας χρειαζεται..
Τελικά όλοι οι χριστιανοί - ή μάλλον οι υποτιθέμενοι χριστιανοί γιατί υπάρχει κι ένα 10% που είναι πράγματι καλοί άνθρωποι- είναι κακόψυχοι. Το Γαϊτάνο το συμφέρει να το παίζει "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" για να έχει τις γιαγιάδες φαν του και υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή, αλλά μάλλον ξέχασε πως πέταξαν προκήρυξη στο Γκάζι γράφοντας "εσείς είστε οι επόμενοι". Ας προσέχει λοιπόν,γιατί μετά τους λαθρομετανάστες έρχεται η σειρά σου!
Έχετε καταντήσει κουραστικοί. Ξεκινήστε λοιπόν ξανά, επίθεση εναντίον του ελληνικού έθνους, να βρεθούμε πάλι στον Γράμμο, και να μη μείνει ούτε η ανάμνησή σας. Αλλά, το επόμενο πεδίο μάχης, που θα διαλέξετε, θα είναι μάλλον καμμία βιολογική καλλιέργεια ας πούμε, έτσι; Θα παίζετε εντός έδρας. Είναι η μόνη σας ευκαιρία. Θα έχετε και άμεσα διαθέσιμες προμήθειες. Καλή μαστούρα σύντροφοι.
Μπράβο Γαιτάνε είπες τα πράγματα με το όνομα τους οσο για τους ψεύτο διεθνιστές νεοταξήτες ανθέλληνες μπόλικο ξύδακι τρέλα αγόρια.
'νταξει μαλλον εχει τσαντιστει γιατι οι μαυροι ΔΕΝ πουλανε τα σιντακια του
Φυσικά και είναι δυνατόν το poster boy της Εκκλησίας Α.Ε. να είναι ΧΑ. Πού το παράλογο; Χριστιανισμός και φασισμός είναι δίδυμα αδελφάκια.
Τραγικές απόψεις από τραγικό τραγουδιάρη
Επιτέλους μου έδωσε αφορμή ο Γαϊτάνος! Θα μεταφέρω τις δηλώσεις του στη γιαγιά μου (που δεν τους πάει μία τους χρυσαυγίτες) μπας και γλιτωσουμε από τις τσιρίδες του το Πάσχα...
Καλά τα είπε ο Γαϊτάνος. Βέβαια στην αριστορεκρατούμενη Ελλάδα θα διωχθεί όπως είναι φυσικό, αλλά μπράβο για το κουράγιο του.
Επερχεται μουσικη συνεργασια Καιαδα-Γαιτανου σε προοδευτικες φορμες.
Πετράκη, είσαι ο επόμενος στόχος της Χ.Α.
το αγαπημένο μου κομμάτι είναι εκεί που λέει οτι δεν του αρέσει που οι νεοέλληνες είναι εγωιστές και κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και μετά λέει τελείως αλτρουιστικά ότι "θέλει να σπάσει τα σιντί στο κεφάλι των μάυρων"
Αλτρουιστικά λόγια και πάνω από όλα μέσα στο χριστιανικό πνέυμα....
Χαίρε κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σουγιά. -Πέτρος Γαϊτάνος feat. Χ.Α.