Απειλές από... μεγάλους στον Άκη!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Υπονοούμενα για συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς και απειλές, εμπλέκοντας μεταξύ άλλων και την ρωσική μαφία, αφήνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει το περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα ο πρώην υπουργός άφησε να εννοηθεί μέσα από το ημερολόγιό του ότι δεχόταν απειλές από... μεγάλους, παρουσιάζοντας μάλιστα και ντοκουμένα από τα χειρόγραφα του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει ότι: «Ο κύριος (Σμπώκος;) μου είπε «Αποσύρσου και μην ασχολείσαι άλλο, γιατί και κάποιος άλλος που ασχολήθηκε μαζί μου έκανε πέρα».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ωραία που τα λες, μα έλα που σε ξέρω»: Το «καρφί» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα με στίχο του Μητροπάνου
- ΔΕΘ 2026: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – 400 ευρώ στους συνταξιούχους, 500 ευρώ στο Δημόσιο και o «κλειστός κουμπαράς» για κάθε παιδί
- «Οι μισές εμφανίζονται εγκυμονούσες»: Σάλος με τη δήλωση Βούλτεψη για τα κενά στα σχολεία
